PoP

21.5.2024 – Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on päivittänyt rakastetun tasohyppelyä ja kiehtovia taisteluita toisiinsa yhdistävän Prince of Persia: The Lost Crown -pelin uudenlaisilla pomokohtaamisilla.

Pelin Boss attack -päivitys antaa pelaajille uudenlaisen mahdollisuuden haastaa itsensä pelin eri pomovastusten kanssa. Päivityksen myötä Havenissa vierailevat pelaajat voivat valita aiemmin kohdattuja pomovihollisia uuteen taisteluun, mutta nyt hyvinkin monipuolisella asetusvalikoimalla. Kun kyseiset pomovastukset on kertaalleen nujerrettu, ne voidaan kohdata uudestaan pelaajan valituilla erikoisvoimilla.

Uusintakerran myötä pelaaja voi valita pomovastuksen vaikeustason helposta huippuvaikeaan sekä määritellä omassa käytössä olevat varusteet ja muut ominaisuudet. Pelaaja myös palkitaan suorituksesta ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu pelaajan suoritusaikaan.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaaja voi haastaa itsensä vieläkin vaikeammalla tavalla eli niin sanotussa Boss Rush -pelitilassa. Tämä kokeneiden pelaajien loppupelitila haastaa osaavat konkarit nujertamaan pelin kaikki pomovastukset yhdellä kertaa. Myös tässä pelitilassa pelaaja voi valita varustuksensa ja muusta pelistä riippumattoman vaikeustasonsa.

Kostotilan tapaan pomoviholliset nujertava pelaaja palkitaan suorituksista sineteillä. Mitä korkeammalla vaikeustasolla pelaaja haasteen suorittaa, sitä arvokkaampi sinetti. Lisäksi eri vaikeustasojen selvittäjät palkitaan pelissä ainutlaatuisilla hahmoasuilla.

Uusien pomopelitilojen lisäksi päivitys on kohentanut pelin toimivuutta ja pelattavuutta useammilla pienemmillä päivityksillä.

Päivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/e5pk7FgR4w4.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/prince-of-persia/the-lost-crown
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicscEr2z-3-GwPZJ9g?e=CE8hH1 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.