Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech on kehittänyt yhteistyössä Playseatin kanssa korkeatasoisen ajoistuimen, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden Logitech G -rattiohjaimille ja -polkimille.

Uudenlainen ajotuoli yhdistää toisiinsa sekä Logitech G:n pelilaitteiden kehittämisen kokemuksen ja ammattitaidon että ajoistuimiin erikoistuneen Playseatin osaamisen. Helposti käyttöön otettava ja jämäkkä ohjaamokokonaisuus tuo realistisen ajamisen tunteen osaksi kenen tahansa kotia.

Playseat Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli mahdollistaa ensiluokkaisen ajokokemuksen autopelien ammattilaisille ja virtuaaliajamisen harrastajille. Istuimen avoin muotoilu on tuttu oikeista kilpa-ajoneuvoista. Sen valmistusmateriaalina käytetty ActiFit-kangas tarjoaa keveyttä, kestävyyttä, ergonomiaa ja räätälöitävyyttä miellyttävänä kokonaisuutena. Näin istuin tukee sekä muotoilultaan että tuntumaltaan virtuaalikuljettajan suorituskykyä haastavissakin kisatilanteissa.

Istuin ja sen rakenne on suunniteltu ja muotoiltu Logitech G:n ja Playseatin ammattimaisella kokemuksella ja tietotaidolla, joista välittyy rakkaus ja intohimo pelaamista kohtaan. Lopputuloksena on ajoistuin, joka tekee ajopelien pelaamisesta entistäkin nautittavamman kokemuksen.

”Logitech G ja simulaatioajaminen liittyvät irrottamattomasti toisiinsa. Aina lajin alkuajoista asti on Logitech G tuonut omat innovaationsa ajopelaajien ja simulaatioharrastajien ulottuville”, kommentoi Playseatin toimitusjohtaja Tako Dijkman. ”Logitech G:n ainutlaatuisen suunnittelutyön ja teknologian ansiosta heidän kanssaan työskentely tuntui luonnolliselta valinnalta. Tämä yhteistyö on mahdollistanut meille ensiluokkaisen ajokehikon kehittämisen. Koska molemmilla yrityksillä on vankka tausta simulaatiopeleistä ja -tuotteista, yhdistämällä voimamme ja osaamisemme toisiinsa voimme luoda jotain ainutkertaista ajosimulaatioiden pelaajille ja autopelien harrastajille. Tarjolla on äärimmäisen monipuolinen ja mukaansatempaava ohjaamoratkaisu heille, jotka haluavat viedä virtuaaliajamisen täysin uudelle tasolle.”

”Ylil 20 vuoden ajan olemme tehneet tutkimus- ja yhteistyötä ajoammattilaisten kanssa. Tuona aikana Playseat on muodostunut ajoistuinten kiistattomaksi standardiksi, joka tuo oikeiden ajoneuvojen realismin osaksi simulaatioajamista”, kommentoi Logitech G:n simulaatiotuotteiden markkinointipäällikkö Jim Hoey. ”Playseat Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli on täydellinen kumppani taannoin julkistetulle Logitech G PRO -rattiohjaimelle ja -polkimille. Tämän yhdistelmän ansiosta virtuaaliajaminen tuo kisa-ajamisen tunnelman kotiin.”

Ajoistuimen yhdistämisellä ratti- ja poljinkokonaisuuteen saadaan aikaan huippuluokan simulaatiokokonaisuus. Se tarjoaa sekä räätälöitävän istuinmukavuuden että huipputason tarkan ohjauksen ja ensiluokkaisen ajotuntuman. Näin ajopelistä nauttiminen tuntuu entistä monipuolisemmalta ja realistisemmalta, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisen hallittavuuden kaikin eri tavoin. Logitech PRO -rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee vaikuttavaan vääntövoimaan. Tämä yhdessä Logitech G:n kehittämän TRUEFORCE-voimapalauteteknologian kanssa tekee ohjaimesta ainutlaatuisen miellyttävän ja realistisen kaikenlaisiin ajopeleihin.

Istuimen patentoitu ja vallankumouksellinen muotoilu on luonut simulaatioajamisen uuden standardin. Ajoistuimen kehikko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä hiiliteräksestä, jonka kestävyys on ensiluokkaista. Vahva maalipinta, korkeatasoiset terässeokset, anodisoidut alumiiniosat ja keinonahkapinta tekevät istuimesta näyttävän ja käyttöä kestävän sekä ammattilais- että kotikäytössä. Rattipoljinyhdistelmän lisäksi kehikkoon voidaan kiinnittää myös ohjaimen lisäosia.

Istuimen ActiFit-materiaali tuntuu miellyttävältä. Se myös haihduttaa tehokkaasti lämpöä. Tämä takaa miellyttävän ajotuntuman intensiivisissäkin ajohetkissä. Säädettävän rungon asennon ansiosta ajoistuimesta on helppo löytää itselle sopiva asento. Istuin on kallistettavissa eteen ja taakse sekä siirrettävissä korkeussuunnassa käyttäjän tarpeen ja mieltymysten mukaan. Lisäksi selkänojan asentoa ja erillistä alaselän tukea voi siirtää sekä näiden pehmeyttä ja kovuutta räätälöidä. Tämä yhdistettynä avaraan jalkatilaan tekee käytöstä miellyttävää eri kokoisille virtuaalikuljettajille.

Kokonaisuuden viimeistelee helposti säädettävä poljinalusta. Nopean säädön ansiosta istuin sopii vaivatta myös vaihtuvien kuljettajien tarpeisiin. Istuin on helppo laittaa kasaan, mikä mahdollistaa kevytrakenteisen kehikon siirtämisen istuimineen pois tilaa viemästä, kun sitä ei tarvita. Painoa ajoistuimella on vain 17 kilogrammaa.

Hinta ja saatavuus

Playseat Trophy-Logitech G Edition -pelituoli tulee myyntiin välittömästi 599 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitechg.com/fi-fi/playseat-trophy.html
www.logitechg.com/fi-fi/products/driving.html
https://youtu.be/k1b6Z1W-TBs (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOkx840hh8_OAmdOvw?e=yAJhsZ (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G

Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.