Jimm's PC-Store Assembly Winter

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo Assembly Winter 2023 -tapahtumaan sadoittain tietokoneita sekä tukkukaupalla tekniikka- ja peliosaamista.

Jimm’s PC-Storella ja Assembly-tapahtumilla on takanaan pitkä yhteinen taival. Nämä kaksi alansa legendaarista nimeä ovat julistaneet tietokoneiden ja niillä harrastamisen ilosanomaa yhdessä peräti 16 vuoden ajan. Mikä alkoi Jimm’sin osalta yhden pakettiauton voimin, on nykyään laajentunut satoihin tietokoneisiin, tietokoneiden huoltopalveluun, kiehtoviin messutarjouksiin, peliturnauksiin ja väkeä kerääviin tavaralahjoituksiin.

”Monelle alan harrastajalle Assembly on yksi vuoden kohokohdista”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Tämä pätee myös Jimm’s-tiimiin, sillä Assyt ovat paljon muutakin kuin vain tietokonetapahtuma. Se on sosiaalinen kokemus, jossa tavataan kavereita, pelataan, ihastellaan näyttäviä tietokonedemoja, otetaan osaa hauskoihin kisoihin, viritellään koneita ja vertaillaan sekä rautaa että niissä pyöriviä ohjelmistoja toisten kanssa. Assyilla myös striimataan tai ainakin katsotaan muiden striimejä ja osallistutaan niihin.”

Assyilla jokainen nörtti saakin olla oma itsensä juuri omalla tavallaan, jota oma pelipiste tai tietokonenurkkaus korostaa. Viettipä tapahtumassa aikaa yksin tai kavereiden kanssa, se on myös oiva paikka tavata nimekkäitä striimaajia, tutustua uusiin kanssaharrastajiin ja nähdä alan tarjontaa sen monenkirjavassa muodossa. Esimerkiksi tänä vuonna talvitapahtumassa on mukana ensimmäistä kertaa Jimm’s PC-Store x Assembly -vaikuttajapaikat, jotka löytyvät LAN-salin paraatipaikalta.

Muita keskeisiä Assemblyn tapahtumia ovat esimerkiksi näyttävä cosplaykilpailu, tapahtuman alusta asti esillä olleet democompot ja elävän musiikin esitykset. Lavalla nähdään YouTubesta ja Twitchistä tuttu DJ Pauli (PaulinPelivideot) sekä räppärit Cledos ja Davi, jotka pitävät tunnelman katossa. Eikä unohtaa tule Jimm’sin omaa onnenpyöräaktiviteettiä eli Jonnenpyörää!

Uskaltaako lapsen päästää Assemblyyn yksin?

Monia vanhempia varmasti askarruttaa, että mitä tehdä, kun oma jälkikasvu haluaa mukaan Assemblyille yksin tai kavereiden kanssa. Assemblyt ovat tunnetusti turvallinen tapahtuma, jossa toteutuu tuttu ”kaveria ei jätetä” -asenne. Valvomassa ovat järjestyksenvalvojat ja muu henkilökunta, joiden puoleen voi kääntyä tarpeen vaatiessa. He valvovat alueen yleistä turvallisuutta ja pitävät huolen, että kaikilla on alueella hyvä olla ja siellä voi viihtyä vaikkapa koko viikonlopun. Alueelle tultaessa tehdään myös turvatarkastus kiellettyjen tavaroiden varalta.

Assemblyssä on myös oma nukkumistilassa, jossa voi yöpyä turvallisin mielin. Lisäksi tapahtumapaikalla on runsaasti erilaisia ruokapaikkoja, joista on saatavilla ruokaa ja juomaa tarpeen mukaan. Paikan päälle pääsee helposti sekä julkisin kulkuneuvoin että omalla autolla, joille löytyy myös paikka pysäköintitalosta. Omaa lasta voi auttaa varusteiden kuljettamisessa ja purkamisessa rullakon avulla. Mikäli paikan päällä tarvitaan tietokoneen huoltoa, varaosia tai uusia oheislaitteita vanhojen tilalle, Jimm’sin osaston myymälä ja huoltopalvelu palvelee paikalla koko tapahtuman ajan.

Lisätietoa lapsen osallistumisesta Assembly-tapahtumaan löytyy blogikirjoituksesta osoitteessa https://blog.jimms.fi/apua-lapseni-haluaa-laneille-mita-teen/.

Lisätietoja

www.jimms.fi/fi/Pages/Assembly
https://party.assembly.org/winter23
https://assembly.galleria.fi/ (kuvia)

Jimm’s PC-Store

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.