Boston Distribution tuo myyntiin PGYTECH MantisPod -kuvausjalustan, jossa toisiinsa yhdistyvät säädettävä kolmijalka, ainutlaatuiset kiinnitysmekanismit ja selfietikun ominaisuudet.

Omien muistojen ikuistaminen valokuvin ja videokuvin on yhä helpompaa puhelinkameroiden ja pienikokoisten kameroiden avulla. Myös kaikenlainen videobloggaaminen ja sisällön tuottaminen sekä suoratoistopalveluihin että sosiaaliseen mediaan on helpottunut valtavasti erilaisten kameroiden myötä. Pelkkä älypuhelin tai hyväkään kamera ei kuitenkaan vapauta käyttäjäänsä kameran tukemisen tai asemoinnin tarpeesta. Pelkällä kameralla hyvien selfiekuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen on hankalaa. Toisinaan tarvitaan enemmän etäisyyttä tai kenties molempia käsiä vapaaksi, jolloin kameran tulee olla tuettu omalle jalustalleen.

Tähän tarpeeseen vastaa oivallisen monikäyttöinen PGYTECH MantisPod -kamerajalusta, joka on paljon enemmän kuin perinteinen kolmijalkainen kameratuki. MantisPodin moninivelinen rakenne mahdollistaa jalustan käytön useista eri asennoista ja monissa eri paikoissa. Peräti seitsemään eri asentoon säädettävä kolmijalka suoriutuu tukena toimien niin pöytätasojen päältä kuin kehittyneenä selfietikkunakin. Lisäksi tukijalan erityisen kiinnityskoukun ansiosta MantisPod voidaan kiinnittää esimerkiksi aidanreunoihin, verkkoaidan aukkoihin ja muille vastaaville reunuksille.

MantisPod-kamerajalusta on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä magnesiumseoksesta. Moninivelinen kokonaisuus mahdollistaa oikeanlaisen kuvakulman kolmijalan tai kiinnityskoukun varassa seisten ja selfiekäytössä kädessä pidettynä. Nivelten portaaton säätö mahdollistaa juuri sellaisen kuvakulman kuin kuvaaja kulloinkin tarvitsee. Lisäksi kamerajalusta voidaan taittaa kätevästi pieneen kokoon nivelrakenteensa ansiosta. Näin MantisPod mahtuu helposti vaikkapa taskuun tai olkalaukkuun.

Puhelin tai jopa 2,5 kilogrammaa painava järjestelmäkamera kiinnitetään MantisPod Pro -kamerajalustaan patentoidulla SnapLock-kiinnitysjärjestelmällä, jossa on myös pallonivel ja pikalukitus. Se on tukeva, helppo ja nopea käyttää. MantisPod-perusmallissa on tavallinen neljäsosatuuman ruuvikiinnitys kameralle tai puhelimelle. Molemmissa malleissa on sivukiinnitys kameran lisälaitteille, kuten mikrofonille, kameravalaistukselle ja muille lisävarusteille.

Jalustalle on myös saatavana monipuolinen valikoima SnapLock-kiinnitteisiä lisävarusteita. Näitä ovat muun muassa kameroihin ja näiden lisävarusteisiin kiinnitettävät pikalukitukset. Pikalukitus mahdollistaa kameran nopean kiinnityksen ja turvallisen kantamisen. SnapLock-valikoimasta löytyy pikakiinnityksiä myös suosittujen merkkien, kuten GoPro ja DJI, toimintakameroihin ja varusteisiin. Myös erilaiset vyö- ja remmikiinnikkeet mahdollistavat kameran luotettavan kiinnityksen esimerkiksi housujen vyöhön tai selkärepun kantohihnaan ja nopean irrottamisen niistä.

Hinta ja saatavuus
PGYTECH MantisPod- ja PGYTECH MantisPod Pro -kuvausjalustat tulevat saataville 119 ja 169 euron kuluttajahinnoin. PGYTECH Snaplock -lisävarusteiden suositushinnat ovat 19-69 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.pgytech.com
www.boston.fi
https://youtu.be/nBoJhKPtcFE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh85lv-GD3IW5OzTftw?e=U4y5aR (kuvia)

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.