Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin äärimmäisen kestävän ja yksityisyyttä suojaavan PANZER Premium Privacy Glass -näytönsuojan älypuhelimille ja tablettilaitteille.

PanzerPrivacy

Yhä useampi käsittelee julkisissa ajoneuvoissa ja muissa julkisissa paikoissa omia tai yritysten luottamuksellisia tietoja. Myös älypuhelimilla maksaminen ja erilaisten suojakoodien haku älypuhelimen näytöltä ovat lisääntymässä nopeasti. Jokainen tietää sen epämiellyttävän tunteen, kun utelias silmäpari seuraa vieressä tai olkapään yli suojakoodien naputtelua, viestien lukemista, esitysten tekemistä tai nettisurffailua oman älypuhelimen tai tablettilaitteen näytöltä.

PANZER Premium Privacy Glass on älykäs näytönsuoja, joka piilottaa näytön uteliailta katseilta. Aktiivinen suodatin tummentaa näytön sitä sivulta katsottuna, jolloin vain näyttöä suoraan katsova käyttäjä pystyy näkemään mitä näytöllä esitetään.

Ainutlaatuisen kestävä PANZER Premium Privacy Glass suojaa naarmuilta, kolhuilta ja särkymiseltä. PANZERin vahvuus perustuu karkaistuun turvalasiin, joka tarjoaa kestävää ja lujaa suojaa älylaitteen näytölle. Vaikka PANZERin lasipinta on paksuudelta vain 0,33 millimetriä, se on peräti yhdeksän kertaa kovempaa materiaalia kuin perinteinen lasi. Lisäksi se tarjoaa jopa 150 prosenttia terästä paremman suojan naarmuuntumista vastaan.

Karkaistu PANZER-näytönsuoja on helppo ja nopea ottaa käyttöön riippumatta siitä onko kyseessä älypuhelin vai tablettilaite. Näytönsuojan sileä pinta suojaa näyttöä myös rasvaisilta sormenjäljiltä ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
PANZER Premium Privacy Glass on saatavana sekä Apple iPhone 6 ja 6 Plus -älypuhelimille että Apple iPad Air 1 ja 2 -tablettilaitteille. Turvalasien kuluttajahinnat ovat 32 eurosta ylöspäin mallista riippuen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APanzer%3APanzer%24s%3Aprivacy%3Aprivacy%24

Home


http://bit.ly/1g1cYtR (tuotekuvat)
https://youtu.be/AwlPsImJSrc (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

PANZER
PANZER on huipputason suoja älypuhelinten ja tablettilaitteiden näytöille. Aidot PANZER-tuotteet on tehty aidosta lasista tai äärimmäisen kestävästä kalvosta, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa näytöille. PANZER-tuotteet on valmistettu Euroopassa. Ne tarjoavat sekä helppoa että nopeaa suojaa Retina-, OLED- ja teräväpiirtonäytöille ilman erillisiä lisäaineita. Äärimmäisten ohuiden valmistusmateriaalien ansiosta PANZERin suojapinnat ovat käytössä lähes huomaamattomia eivätkä näin vaikuta älylaitteen tai sen näytön käytettävyyteen. Kaikki PANZER-tuotteet on luotu vain yhtä asiaa silmällä pitäen: tarjoamaan äärimmäistä suojaa! Lisätietoja www.panzer.me

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.