PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee lokakuussa suosittuun fantasiakirja- ja tv-sarjaan perustuvan reaaliaikaisen strategiapelin.

agot

Fantasiakirjailija George R.R. Martinin suosittuun ja ylistettyyn Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan ja Game of Thrones -televisiosarjaan perustuva strategiapeli saa julkaisunsa Suomessa lokakuun alkupuolella.

Ranskalaisen Cyanide-pelistudion (mm. Blood Bowl) luoma A Game of Thrones: Genesis on Westerosin maailmaan sijoittuva reaaliaikainen strategiapeli. Tavoitteena on saada haltuunsa itse Rautavaltaistuin, keinolla millä hyvänsä. Tähän vaaditaankin paitsi sotilaallisia keinoja, myös diplomaattisia taitoja ja taktista oivalluskykyä.

Peli vie keskelle Westerosin kuningaskunnan sukujen välistä taistelua ja juonittelua. Pelaajat pääsevät kokemaan kirjasarjan yli vuosituhannen mittaisen aikakauden aina kuningatar Nymerian saapumisesta Dornen kuningaskuntaan Muurin pohjoispuolisten Muukalaisten heräämiseen. Mukana ovat niin Westerosin syntytarina kuin sen historian suurimmat taistelut. Pelattavissa ovat muiden muassa Aegon Valloittajan hyökkäys mantereelle ja sukujen väliset kapinasodat.

Monista strategiapeleistä poiketen A Game of Thrones: Genesis ei rajoita voittamisen mahdollisuuksia vain raakaan voimankäyttöön ja suorasukaisen sotaisiin keinoihin. Vihollisen voi kukistaa myös kaupankäynnin monin keinoin tai hyödyntää diplomatiaa ja likaisia taktiikoita sodankäynnin kulissien takana. Petturuus ja juonittelu ovatkin alati läsnä Valtaistuinpelin viheliäisessä maailmassa.

Kirjailija George R.R. Martinin hyväksyvän silmän alla luotu pelitarina tarjoaa puitteet myös moninpeliominaisuuksille. Jopa kahdeksan pelaajaa voi kohdata toisensa sodankäynnissä Rautavaltaistuinta tavoitellessaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Peli julkaistaan Suomessa 7.10.2011 ja se ilmestyy pc-tietokoneille 34,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron. Pelin suositusikäraja on 12 vuotta.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com
www.agot-genesis.com

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.