PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Devil May Cry -pelisarja saapuu myös uuden sukupolven pelikonsoleille. Samalla pelaajien odottama Vergil saapuu pelattavaksi pelaajien toiveiden mukaisesti.

Devil May Cry 5 Special Edition tuo pelaajien kehuman ja kriitikoiden ylistämän pelin entistä ehompana versiona ja lisäsisällöllä täydennettynä uudelle konsolisukupolvelle. Peli hyödyntää muun muassa uudelle sukupolvelle ominaista säteenseurantateknologiaa ja kohennettua 3D-äänitekniikkaa. Näiden ansiosta peli näyttää ja kuulostaa entistä upeammalta kaikilla osa-alueilla.

Samalla pelin erikoisversio saa odotetut Turbo- ja Legendary Dark Knight -pelitilat sekä Deluxe Edition- ja EX Color Pack -lisäsisällöt. Näillä täydennetty Devil May Cry 5 Special Edition onkin pelijulkaisun kokonaisvaltaisin ja monipuolisin versio, jota fanien rakastama Vergil-hahmo täydentää upeasti.

Yli 22 miljoonaa peliä myynyt Devil May Cry -pelisarja on yksi japanilaisten toimintapelien suosituimmista ja pidetyistä pelisarjoista. Capcomin omaa RE Engine -pelimoottoria käyttävä peli tarjoaa täyslaidallisen värikylläistä peligrafiikan ilotulitusta, upeasti animoitua pelitoimintaa ja vauhdikkaita taisteluelämyksiä henkeäsalpaavalla jouhevuudella. Uudella konsolisukupolvella pelaajat pääsevät nauttimaan jopa 120 ruudun päivitysnopeudesta ultrateräväpiirtoisella 4k-tarkkuudella. Graafisen sulavuuden lisäksi pelivalaistus ja erilaiset heijastukset ovat aivan uudella tasolla entistä paremman tekniikan ansiosta.

Erilaisia tilaääniä tehokkaasti ja tarkasti mallintava 3D-äänitekniikka toistaa pelihahmojen, vastustajien ja peliympäristön äänet tarkasti ja jämäkästi. Samalla äänitekniikka auttaa pelaajaa hahmottamaan entistä tarkemmin, mistä suunnasta ja miten kaukaa mikäkin ääni kuuluu. Pelin immersio nousee uudenlaisen äänitekniikan myötä uudelle tasolle.

Teknisten parannusten lisäksi Devil May Cry 5 Special Edition tarjoaa lisäpelattavaa entistä haastavimpien pelitilojen myötä. Ainutlaatuisella Vergil-hahmolla läpäistävä pelikokemus on myös monien fanien mieleen ja tuokin mukanaan aivan uutta tuntumaa pelin kirjaimellisesti pirullisille tapahtumille.

Pelin esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/GL4tQAN-bCY ja https://youtu.be/J50dJmxXaL0.

Devil May Cry 5 Special Edition julkaistaan PlayStation 5- ja Xbox Series -pelikonsoleille uusien pelikonsolimallien julkaisun jälkeen. Pelin tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.devilmaycry.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vheB2tBORKHOWX2–SA?e=DJzVHE (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.