PAN Vision Finlandin (www.panvision.com) jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema V-Rally 4 -ajopeli on tänään julkaistu pc-tietokoneille. Peli julkaistaan myös Nintendo Switch -pelikonsolille myöhemmin julkistettavana ajankohtana.

Maineikas V-Rally-ajopelisarja on viihdyttänyt ja kiihdyttänyt pelaajia jo vuosien ajan useilla eri pelilaitteilla. Nyt sarjan uusin tulokas, V-Rally 4, julkaistaan myös pc-tietokoneille. Pelin pelikonsoliversio julkaistiin aiemmin syksyllä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille.

V-Rally 4 vie pelaajan vauhdikkaan ralliajamisen maailmaan ja tarjoaa sen lisäksi myös erilaisia mäkiajoja, taitohaasteita sekä lupsakoita rantakirpuiksikin kutsuttuja Buggy-autojen kisoja. Pelin keskiössä on syvällinen urapelitila, joka haastaa pelaajan ajokoitoksiin ympäri maailmaa. Mestariksi tuleminen vaatii sekä rautaisia hermoja ja tiukkaa ajamista että oikeanlaisen tallihenkilöstön palkkaamista ja oikeiden päätösten tekemistä.

V-Rally 4 käsittää hulppeat 22 erilaista ajoympäristöä, joihin mahtuu niin asfalttiratoja kuin lunta ja jäätä sekä erilaisia sora- ja hiekkateitä. Kuusi toisistaan poikkeavaa ajoaluetta tuovat mukaan kaivattua vaihtelua ja haastavat pelaajan usein eri tavoin.

Monipuolisten yksinpelitilojen lisäksi V-Rally 4 -ajopelissä on kattavat moninpeliominaisuudet, kuten jaetun ruudun moninpeli sekä verkkomoninpeli. Autoja löytyy yli 50 erilaista monista eri ajoluokista. Ne sisältävät sekä klassisia ralliautoja että nykyaikaisempia urheiluautoja moneen makuun.

Lisätietoja
https://vrallygame.com/
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/_t557TZSOfE (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2JBNBOi (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.