Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin moottoroidun ja automaattisesti televisiota liikuttavan äänentoisto- ja kiinnitysjärjestelmän. Vogel’s MotionSoundMount suuntaa television ja sen äänentoiston aina oikeaan suuntaan.

Elämme televisioiden kulta-aikaa. Isokokoiset televisiot ovat kaikkien saatavilla ja kuvan tarkkuus on entistä yksityiskohtaisempaa. Lisäksi älytelevisiot on varustettu erilaisilla ohjelmapalveluilla ja sovelluksilla, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle sopivaa katsottavaa.

Televisioiden ohentumisen myötä niiden äänentoistossa on parantamisen varaa. Laadukas äänentoisto vaatii syvyyttä, jollaista ohutrunkoinen televisio ei tarjoa. Vogel’s on ratkaissut television äänentoiston ongelmat ainutlaatuisella äänentoisto- ja kiinnitysjärjestelmällään.

Vogel’s MotionSoundMount NEXT 8375 on joustava televisiokiinnitysjärjestelmä, jossa on yhdysrakenteinen soundbar-kaiutin sekä langaton bassokaiutin. Tyylikäs ja moderni kiinnitysjärjestelmä tuo näin äänentoiston osaksi televisiota. Se myös kääntyy automaattisesti sekä sivuttais- että pystysuunnassa tarpeen mukaan.

Kokonaisuuden kääntösäde on vaikuttavat 120 astetta vasemmalle tai oikealle. Tämän ansiosta ääni ja kuva on aina tarkasti suunnattu katsojan tai kuulijan suuntaan. Lisäksi kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa television kallistamisen ylös ja alas.

Television lisäksi ääntä voidaan ohjata kaiuttimiin myös älypuhelimista ja tablettilaitteista. Näin television mukana liikkuva soundbar-kaiutin toimii keskeisenä äänentoistolaitteena kaikenlaisessa käytössä.

Helppous on keskeinen osa Vogel’s MotionSoundMountin käyttöä. Se menee päälle television kanssa samaan aikaan ja kääntyy välittömästi viimeiseksi käytössä olleeseen asentoon. Erillistä kaukosäädintä ei tarvita. Vastaavasti televisiota sammutettaessa myös Vogel’s MotionSoundMount palautuu takaisin lepoasentoonsa kiinni seinään.

Vogel’s MotionSoundMountin asentaminen ja käyttöönotto on tehty hyvin helpoksi. Seinäkiinnityksen asentamisen myötä vaaditaan vain johdot paikoilleen ja kokonaisuus on käyttövalmis.

Erillisen älypuhelinsovelluksen avulla käyttöasentoja voi määrittää käyttäjäkohtaisesti. Näitä voi olla yhteensä kymmenen erilaista. Näin jokaiselle käyttäjälle on mahdollista luoda oma henkilökohtainen asento ja katselukulma.

Vogel’s MotionSoundMount on yhteensopiva useimpien älytelevisioiden kanssa. Näytön minimikoko on 40 tuumaa ja maksimikoko 65 tuumaa. Painorajoitus on 30 kilogrammaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s MotionSoundMount NEXT 8375 on saatavilla 1 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/vogels-next-8375-motionsoundmount-40-65-turn-120-176433
https://www.vogels.com/en-fi/c/motionsoundmount-next-8375-the-tv-wall-mount-with-integrated-sound-that-turns-automatically
https://youtu.be/aYtHe6evmUg (esittelyvideo)
http://bit.ly/2oj663u (tuotekuvia)

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.