PAN Vision Finlandin jakelema sekä Bigbenin ja Toplitz Productionsin yhteistyössä julkaisema My Little Riding Champion julkaistaan tänään sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Nintendo Switch -pelikonsoleille peli julkaistaan 13. joulukuuta 2018.

Hevoset ja ponit ovat jaloja eläimiä, joiden kanssa puuhailu ja harrastaminen ovat urheilua suurempi asia. Kyse on elämäntavasta, jossa eläimen ja ihmisen välille muodostuu vahva side ja yhteisymmärrys, kuin harmoninen ystävyys. Tätä ajatusta vaalii myös ratsastuspeli My Little Riding Champion.

My Little Riding Champion on valloittava peli kaikille hevos- ja ponifaneille. Siinä keskitytään pienestä ratsastuskerhosta ponnistavan ratsastajan unelmiin päästä osallistumaan isoihin kisoihin ja myös menestyä näissä maailmanluokan tasolla. Pelaaja valitsee oman suosikkihevosensa sekä harjoittaa ja hoitaa tätä mitalimenestys mielessä.

Mestaruus ei kuitenkaan tule helpolla. Hevosen kanssa pitää luoda vahva luottamussuhde, joka vaatii kärsivällisyyttä ja uskallusta. Maaseudulla ratsastaminen ja harjoittelu tuottavat kuitenkin tulosta ahkeralle hevosenhoitajalle. Yhdessä oman hevosensa kanssa pelaaja voi saavuttaa unelmansa isojen kisojen voittoa tavoittelevana ratsastajana!

My Little Riding Champion sisältää ison määrän erilaisia hevosia, joiden hoitoon ja ylläpitoon pelaaja osallistuu ratsastamisen lisäksi. Avoin pelimaailma tarjoaa paljon tutkittavaa ja upeita maastoja koluttavaksi. Erilaiset tehtävät, ratsastusreissut ja harjoitteluhetket tarjoavat pelattavaa jopa 15 tunniksi. Kokonaisuus kruunautuu upein kisoin ja palkinnoin.

Pelin julkaisutrailerin voi katsella osoitteessa https://youtu.be/iqxyBRLl3RQ.

Lisätietoja
http://www.panvision.com/pelit/
http://bit.ly/2DNTacE (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.