PAN Vision Finlandin jakelema ja Microïdsin julkaisema Asterix & Obelix XXL2 -toimintapeli ilmestyy tänään pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Maailman pidetyimmät ja tunnetuimmat gallialaissoturit ovat palanneet kaikkien pelaajien iloksi. Tänään julkaistussa pelissä neuvokas Asterix ja väkivahva Obelix seikkailevat omassa vauhdikkaassa pelissään. Sen kunniaksi on myös julkaistu uunituore esittelyvideo. Sen voi katsoa YouTube-videona osoitteesta https://youtu.be/dow_qep8Vzc.

Asterix ja Obelix ovat rakastettuja sarjakuvasankareita, jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti hersyvästä huumoristaan ja sinnikkyydestään roomalaisvalloittajia vastaan. Ilmeikkäät pelihahmot, värikäs piirros- ja animaatiotyyli sekä kutkuttavan hauska sanailu ovat merkittävä osa Asterixin, Obelixin ja muiden gallialaisten viehätystä. Näiden vastavoimana on roomalaisten hallitsija Caesar, joka vie pelaajan sympatiat helposti koheltavien gallialaisten puolelle. He edustavat piskuisen, taikajuomalla siunatun yhteisön selviytymistä Eurooppaa valtaavilta sotajoukoilta.

Remasteroitu Asterix & Obelix XXL2 on oivallinen yhdistelmä värikylläistä seikkailua ja toimintaa, jossa yhdistyvät toisiinsa hauska tarinankerronta ja mutkaton taistelujärjestelmä. Hahmot näyttävät ja tuntuvat eläväisiltä. Sitä puolestaan täydentää laadukas äänimaailma. Helpot kontrollit tekevät pelistä nopeasti lähestyttävän kaikenikäisille pelaajille.

Asterix & Obelix XXL2 julkaistaan perusversion lisäksi rajoitettuna painoksena ja keräilijänversiona. Rajoitettu painos sisältää Asterix-, Obelix- ja Idefix-figuurihahmot. Keräilijänversiossa on peruspelin lisäksi 15 senttimetrin korkuinen hartsivalmisteinen Asterix-figuurihahmo, peliteemainen t-paita ja kaksi litografialaattaa.

Asterix & Obelix XXL2 -toimintapeli ilmestyy sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja
http://www.panvision.com/pelit/
http://bit.ly/2Dwmwxs (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.