Helsinkiläinen Musopia Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yamaha Guitarsin kanssa. Jokainen Yamaha GigMaker -tuotteen ostanut asiakas saa käyttöönsä Musopian FourChords-sovelluksen.

Yamaha on maailman suurin instrumenttivalmistaja ja Yamaha Guitars on yksi suurimmista kitaravalmistajista. Yamaha GigMaker on tarkoitettu aloitteleville kitaristeille ja siinä on mukana kaikki soittamiseen tarvittavat tuotteet, kuten akustinen tai sähköinen kitara ja vahvistin, kitaralaukku, kielet, hihna ja viritin. Jatkossa tuotteen mukana toimitetaan myös Musopian FourChords-sovellus.

Musopia FourChords on mobiililaitteissa toimiva sovellus, joka auttaa aloittelevaa soittajaa oppimaan soittamisen alkeet helposti ja nopeasti. FourChords on ainoa mobiilisovellus, jossa on yli 1 700 suosittua kappaletta ja laulujen sanat. Sovelluksessa on mukana myös opetusvideoita ja se soveltuu sekä aloittelijalle että edistyneelle kitaristille. FourChords-sovellus kuuntelee käyttäjää ja antaa palautetta soitosta ja osaa ehdottaa käyttäjälle sopivaa kappaletta seuraavaksi harjoiteltavaksi.

”Musopian FourChords ja Yamaha GigMaker ovat täydellinen yhdistelmä, jolla aloitteleva soittaja pääsee nopeasti soittamiseen kiinni”, toteaa Yamaha Guitarsin markkinointipäällikkö Dennis Webster. ”Asiakkaamme voivat löytää ja soittaa heille rakkainta musiikkia heti saatuaan kitaran käsiinsä.”

”Musopian FourChords on hyvä esimerkki siitä miten digitalisaatio muuttaa oppimista ja musiikkibisnestä”, toteaa Musopian toimitusjohtaja ja perustaja Topi Löppönen. ”Kumppanuutemme Yamahan kanssa on merkittävä lisä – läpimurto – kasvustrategiassamme. Voimme tavoittaa valtavan määrän uusia asiakkaita. Samalla soitinvalmistajat saavat pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita, jotka ostavat myöhemmin uusia instrumentteja. Todellinen win-win-tilanne kaikille”.

Lisätietoja
http://fourchords.com
http://4wrd.it/GIGMAKERGUITARS
www.musopia.net/download/yamaha_fourchords_screens.zip

Musopia/Topi Löppönen, +358 40 035 0151, topi.lopponen@musopia.net

Musopia Oy
Musopia Oy kehittää ja myy sovelluksia, joiden avulla soittajat oppivat soittamaan instrumenttejaan helposti ja nopeasti. Musopian sovelluksia on ladattu yli kaksi miljoonaa kertaa ja sen sovellukset toimivat kaikilla päätelaitteilla, Musopia tekee yhteistyötä myös soitinvalmistajien kanssa parantamalla heidän asiakaspitoaan ja markkinointiaan. www.musopia.net

Yamaha
Yamaha Corporation of America (YCA) is one of the largest subsidiaries of Yamaha Corporation, Japan and offers a full line of award-winning musical instruments, sound reinforcement, commercial installation and home entertainment products to the U.S. market. Products include: Yamaha acoustic, digital and hybrid pianos, portable keyboards, guitars, acoustic and electronic drums, band and orchestral instruments, marching percussion products, synthesizers, professional digital and analog audio equipment, Steinberg recording products and NEXO commercial audio products, as well as AV receivers, amplifiers, MusicCast wireless multiroom audio systems, Blu-ray/CD players, earphones, headphones, home-theater-in-a-box systems, sound bars and its exclusive line of Digital Sound Projectors. YCA markets innovative, finely crafted technology and entertainment products and musical instruments targeted to the hobbyist, education, worship, music, professional audio installation and consumer markets.