DJI Goggles Integra + DJI RC Motion 2

Boston Group tuo myyntiin DJI Avata -kuvauskopteriin uudistetut DJI Goggles Integra -lentolasit ja DJI RC Motion 2 -liikeohjaimen entistä tarkempaa ja laadukkaampaa lentokokemusta varten.

Viime syksynä julkistettu DJI Avata -kuvauskopteri tuo lennättäjälleen linnunomaisen lentämisen illuusion intuitiivisten lentolasien ja liikeohjaimen avulla. Ainutlaatuisen suorituskykyinen, ketterä ja helposti ohjattava kuvauskopteri tarjoaa lentokokemuksen, jota ei muilla DJI-koptereilla voi saavuttaa. Se avaa täysin uusia luovia mahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. DJI Avata leijuu ilmassa itsestään kuin perinteinen kuvauskopteri, kiihtyy kuin kilpakopteri, sujahtaa pienistäkin koloista ja pysähtyy sekunnin murto-osassa.

Kuvauskopterin ainutlaatuinen ja kompakti runko on suunniteltu nopeaan ja ketterään lentämiseen. Huippukevyt 410 grammaa painava kokonaisuus sisältää 18 minuutin lentoajan mahdollistavan akun ja aerodynaamiset potkurisuojat, jotka suojaavat kopteria rikkoontumiselta ja lisäävät lentoturvallisuutta.

Kopterin laadukkaassa kamerassa on 1/1.7 tuuman ja 48 miljoonan pikselin CMOS-kenno f/2.8-aukolla ja erittäin laajakuvainen 155 asteen näkökenttä. Kamera mahdollistaa huippuluokan kuvausominaisuudet, kuten 4K-videotallennuksen 60 kuvan sekuntinopeudella tai 2,7K-tallennuksen jopa 120 kuvan sekuntinopeudella. DJI Avata -kuvauskopterissa on 20 gigatavun sisäinen tallennustila, joten sillä voi kuvata nopeasti ja pitkään myös ilman microSD-muistikorttia.

DJI Goggles Integra -lentolasit

DJI Goggles Integra -lentolasit tuovat DJI Avata -kuvauskopterin lennättäjälle ennennäkemättömän lentokokemuksen ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Uudistetuissa laseissa on integroitu muotoilu, joka yhdistää pääpannan ja akun yhdeksi kokonaisuudeksi. Se vapauttaa lennättäjän irtokaapeleista ja lasit voi laittaa päähän ja ottaa pois päästä entistä helpommin. Akku tarjoaa jopa kahden tunnin käyttöajan yhdellä latauksella.

Uudistetut lentolasit tarjoavat pienemmän ja kevyemmän istuvuuden sekä kristallinkirkkaan videokuvan 700 nitsin kirkkaudella toimivien Micro-OLED-näyttöjen ansiosta. Lasit ovat myös TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifioidut, joten ne tarjoavat entistä mukavamman katselukokemuksen. Kopterin ja lentolasien välinen tiedonsiirto tapahtuu luotettavalla DJI O3+ -tekniikalla, jolla päästää 1080p-videotarkkuuteen 100 hertsin päivitysnopeudella ja vain 30 millisekunnin viiveellä.

Sisäänrakennetun GPS-paikantimen avulla käyttäjät voivat lennättää kopteria ilman älypuhelinyhteyttä.

DJI RC Motion 2 -liikeohjain

DJI RC Motion 2 on uudenlainen yhden käden liikkeellä ohjattava liikeohjain, jolla ohjaaminen tuntuu uskomattoman luonnolliselta ja tarkalta. Kopteri voi liikeohjaimen avulla liikkua luonnollisten käden liikkeiden perusteella aivan uudella tavalla.

Uudistetun liiketunnistusteknologian ja päivitetyn ohjaussauvan ansiosta kaiken tasoiset käyttäjät voivat helposti liikkua taivaalla ainutlaatuisella tavalla. Ohjaussauvan liipaisin on päivitetty toimimaan myös peruutuskytkimenä, jolloin kopterin nopeutta ja suuntaa voi säätää entistä nopeammin ja liikkua helpommin joka suuntaan. Uudella peukalolla ohjattavalla Fn-rullasäätimellä käyttäjät voivat säätää kameran ISO-herkkyyttä, suljinasetuksia ja muita parametreja nopeasti ilman ajolasien säätimiin koskemista.

Hinta ja saatavuus

DJI Avata -kopterin lisäksi DJI Goggles Integra -lentolasit ja DJI RC Motion 2 -liikeohjaimen sisältävä DJI Avata Explorer Combo -yhdistelmäpaketti tulee myyntiin huhtikuun alussa 1 319 euron kuluttajahintaan. Pelkät DJI Goggles Integra -lentolasit ja DJI RC Motion 2 -liikeohjain tulevat myyntiin huhtikuun alussa 679 ja 189 euron kuluttajahintoihin. Pelkkä DJI Avata -kuvauskopteri on myynnissä 599 euron kuluttajahintaan. Kopteriin on saatavana laaja valikoima lisätarvikkeita ja varaosia, jotka ovat tarvittaessa helppo ottaa käyttöön tai vaihtaa itse. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.dji.com/fi/goggles-integra
www.dji.com/fi/rc-motion-2
www.dji.com/fi/avata
www.boston.fi
https://youtu.be/-M5ZqKRQt40 (DJI Goggles Integra- ja DJI RC Motion 2 -esittelyvideo)
https://youtu.be/tU8BuomMd-4 (DJI Avata -esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPYU1rk9Yro_AmJJaA?e=zo8g5y (DJI Goggles Integra- ja DJI RC Motion 2 -kuvia)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viL1U3rrJe5tCM9c5qg?e=8FmggX (DJI Avata -kuvia)

DJI

Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.