Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) julkisti pienen, mutta pippurisen matkakaiuttimen. Kelluva UE WONDERBOOM on suojattu niin huolilta, kolhuilta kuin kastumiseltakin.

WONDERBOOM

Musiikinkuuntelu ajasta ja paikasta riippumatta on tätä päivää. Riippumatta siitä soiko kaiuttimessa radion viimeiset hitit, suoratoistopalvelun kuumat suositukset vai oman älylaitteen tarkkaan valitut soittolistat, äänentoiston pitää olla luotettavaa ja laadukasta.

Ultimate Ears WONDERBOOM tarjoaa tuhtia äänentoistoa kolhuja ja vettä kestävässä muodossa. Helposti mukana kulkeva ja värikäs WONDERBOOM on kevytrakenteinen, mutta kestävä matkakaiutin. Se tarjoaa kirkasta ja erottelukykyistä ääntä 360 asteen säteellä ja sopii käytettäväksi missä tahansa. Olipa kyse kesäisistä rantaleikeistä, venereissuista, kuraisesta festaritelttailusta tai mökkibileistä, WONDERBOOM on musiikkikumppani, jonka avulla juhlat alkavat kuin itsekseen.

Värivalikoimaa löytyy moneen makuun. WONDERBOOM on saatavilla kivenharmaana, hiilenmustana, punertavanoranssina, kirkkaansinisenä, kepeänpinkkinä ja upeana liilana. WONDERBOOM on kaiutin, joka istuu kaikkiin tyyleihin ja kokonaisuuksiin.

WONDERBOOM on luotu intohimoiselle ja nykyaikaiselle musiikinystävälle, jolle aika ja paikka eivät ole esteinä musiikista nauttimiselle. WONDERBOOM on tehty musiikkifaneille, joille teknologiset ratkaisut ovat mahdollisuuksia nautintoon ja viihtymiseen tyylistä tinkimättä. WONDERBOOM tarjoaa musiikkielämyksistä nauttimista ilman vaivaa, eikä sen käyttö vaadi monimutkaisten ohjekirjojen läpi lukemista. Virta päälle, kaiuttimen paritus puhelimen kanssa ja soitto voi alkaa.

Kaiuttimen UE-painikkeella onnistuvat niin kappaleen toisto ja pysäytys kuin myös seuraavaan kappaleeseen siirtyminen sekä kahden eri WONDERBOOM-kaiuttimen toisiinsa liittäminen. Ja koska WONDERBOOM on suojattu kestämään kolhuja ja vettä, sen voi ottaa mukaan vaikkapa uima-altaalle. WONDERBOOM kelluu ja on täysin vedenkestävä. Siinä on IPX7-tason suojaus, joten se kestää vettä yhden metrin syvyyteen asti.

WONDERBOOMin voi myös kiinnittää helposti mihin tahansa reppuun tai vaikka pyörän runkoon kaiuttimessa olevan kiinnityslenkin ansiosta. Ladattavasta akusta puolestaan riittää virtaa jopa kymmenen tunnin yhtäjaksoiseen soittoon. Soittolaitteena toimivan älypuhelimen etäisyyskään ei ole ongelma, sillä kaiuttimen langaton Bluetooth-liitäntä ulottuu jopa 30 metrin päähän.

Saatavuus ja hinnoittelu
Ultimate Ears WONDERBOOM -matkakaiutin tulee myyntiin huhtikuun aikana 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.ultimateears.com/fi-fi/wonderboom
https://youtu.be/ojuz7P56URw (esittelyvideo)
http://bit.ly/2o5LWWm (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.