Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut pelikannettaviensa lippulaivamallin uusitun version, jossa on mukana SSD-levy ja entistä tehokkaampi näytönohjain.

MSI GT780DX on metallirunkoinen pelikannettavien johtotähtimalli, jonka pinta on mustaa harjattua alumiinia. Se sopii vaativan pelaamisen lisäksi myös tehoa vaativaan työhön, esimerkiksi mediatyöskentelyyn.

MSI GT780DX tarjoaa entistä enemmän tehokkuutta 120 gigatavun huippunopealla SSD-levyllä, joka takaa nopean ja varman tiedostojen käsittelyn. Tämän lisäksi laitteessa on 750 gigatavun perinteinen kiintolevy.

Pelikannettavassa on 17,3 tuuman laadukas Full HD -näyttö, jossa on heijastamaton pinta. Näytönohjaimena on uusi ja äärimmäisen tehokas NVIDIA GTX570M, jota voi ylikellottaa MSI:n omalla Turbo Drive Engine -tekniikalla. Näytönohjain hyödyntää 1,5 gigatavua erittäin nopeaa GDDR5-muistia.

MSI GT780DX:n laadukas SteelSeries-pelinäppäimistö tekee pelaamisesta entistä parempaa. Näppäimien sijoittelu, koko ja monivärinen taustavalaistus on toteutettu erityisesti pelaajia silmällä pitäen. Näppäimistön toimintoja voidaan lisäksi ohjelmoida SteelSeriesin monipuolisella hallintasovelluksella.

Pelikannettavassa hyödynnetään huippuluokan hifikaiuttimistaan tunnetun tanskalaisen Dynaudion kaiutinteknologiaa. Lisäksi THX TruStudio Pro -tekniikka herättää pelien, elokuvien ja musiikin äänimaailman eloon ennenkuulumattomalla tavalla.

MSI GT780DX:ssä käytetään kauttaaltaan erittäin tehokkaita ja laadukkaita komponentteja. Laitteen sisuksissa on uusin Intel Core i7 -prosessori, 8 gigatavun keskusmuisti, 120 gigatavun SSD-levy, 750 gigatavun kiintolevy, Bluray-asema sekä nopeat verkko- ja USB 3.0 -liitännät. Pelikokemuksen viimeistelee mukana toimitettava pelihiiri ja Lara Croft and the Guardian of Light -peli.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI GT780DX on saatavana syyskuun aikana 1 999 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/nb/#/?sk=Gaming%20Series
http://youtu.be/iH8bSD5szcI (pelinäppäimistön esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa www.msi.com.