Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut pelikannettaviensa uuden lippulaivamallin, jossa on SteelSeries-pelinäppäimistö, Dynaudio/THX-äänentoisto ja laadukas metallirunko.

msigt780r

MSI GT780R on mustan harjatun alumiinipinnan ja jykevän metallirungon omaava pelikannettavien lippulaivamalli, joka sopii vaativan pelaamisen lisäksi myös videotyöskentelyyn ja muuhun raskaaseen mediatyöskentelyyn.

Pelikannettavassa oleva SteelSeries-pelinäppäimistö tuo kilpailuedun kaikkiin peleihin. Näppäimien sijoittelu, koko ja monivärinen taustavalaistus on toteutettu erityisesti pelaajia silmällä pitäen. Näppäimet ovat lisäksi ohjelmoitavissa SteelSeriesin monipuolisella hallintasovelluksella.

MSI GT780R:ssä hyödynnetään huippuluokan hifikaiuttimistaan tunnetun tanskalaisen Dynaudion kaiuttimia. Lisäksi THX TruStudio Pro -äänimaailma herättää pelit, elokuvat ja musiikin eloon ennenkuulumattomalla tavalla.

Pelikannettavassa on 17,3 tuuman laadukas Full HD -näyttö, jossa on heijastamaton pinta. Näytönohjaimena on erittäin tehokas NVIDIA GTX560M, jota voi ylikellottaa MSI:n omalla Turbo Drive Engine -tekniikalla. Näytönohjain hyödyntää 1,5 gigatavua erittäin nopeaa GDDR5-muistia.

MSI GT780R:ssä käytetään muutenkin erittäin tehokkaita ja laadukkaita komponentteja. Laitteen sisuksissa on uusin Intel Core i7 -prosessori, 8 gigatavun keskusmuisti, 2 kpl 750 gigatavun RAID-kiintolevyjä, Bluray-asema sekä nopeat verkko- ja USB 3.0 -liitännät. Pelikokemuksen täydentää mukana toimitettava pelireppu, pelihiiri ja Lara Croft and the Guardian of Light -peli.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI GT780R on saatavana välittömästi 1 599 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/nb/GT780.html
http://youtu.be/iH8bSD5szcI (pelinäppäimistön esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa www.msi.com.