Helsinkiläisen Tribered-pelistudion Moomin Move on näkyvästi esillä Huawei AppGallery -kauppapaikassa. Supersuosittu Moomin Move on väkivallaton sijaintipohjainen lisätyn todellisuuden peli koko perheelle.

Tämä hyperlokaali mobiilipeli on jo erittäin suosittu Suomessa. Se on ollut esillä useita kertoja Suomen sovelluskauppojen suosituimpien pelien listoilla, vaikkei sitä vielä ole edes virallisesti julkistettu. Viimeisimmän päivityksen (v2.5) avulla Moomin Move on valmis laajentamaan uusille markkinoille innokkaiden pelaajien ja kaikkialla maailmassa tunnettujen Muumi-hahmojen avulla. Moomin Moven takana on huipputekijöitä, kuten Peter Vesterbacka, joka tunnettiin aiemmin Rovion ja Angry Birdsin menestyksen tekijänä.

“Uusi Moomin Moven versio 2.5 on suurin päivityksemme tähän mennessä, joten olemme erittäin iloisia siitä, että se on myös esillä Huawei AppGallery -kauppapaikassa”, kommentoi Triberedin toimitusjohtaja Jani Järvinen. “Halusimme ennen kaikkea tehdä erinomaisen pelin, jonka parissa pelaajat viihtyvät pitkään, eikä pelkästään uutta Muumi-peliä. Tavoitteenamme on olla sijaintipohjaisten pelien ykkönen Aasiassa ja Euroopassa.”

“Olemme ylpeitä saadessamme ensimmäisen virallisesti lisensoidun Muumi-sovelluksen AppGallery-kauppapaikkaamme”, sanoo Huawei Consumer Business Groupin Euroopan mobiilipalveluiden johtaja Jaime Gonzalo. ”Meille on tärkeää, että saamme AppGalleryyn näin mahtavaa perheystävällistä ja laadukasta sisältöä.”

Lue lisätietoja Moomin Movesta ja Huawei AppGallerystä alta.

Lisätietoa
www.moominmove.com
www.tribe.red
https://youtu.be/-pKafDy0cLs (trailerivideo)
http://bit.ly/2qCuN9H(kuvia)

Moomin Move
Moomin Move on virallisesti lisensoitu ilmainen peli Android- ja iOS-mobiililaitteisiin. Sijaintipohjainen lisätyn todellisuuden peli antaa pelaajille mahdollisuuden löytää piilotettuja aarteita ympäri maailman. Pelaaja voi aloittaa mahtavan matkan suosituimmilla Muumi-hahmoilla, jotka tunnetaan suomalaisen kirjailija Tove Janssonin suosituista kirjoista.

Pelaajat voivat vierailla Triberedin todellisen maailman kumppanuuspaikoissa, kuten Muumi-kahviloissa. He voivat etsiä kiehtovia tarinoita ja ainutlaatuisia paikkakohtaisia esineitä. Triberedin liiketoimintamalli on myydä pelissä lisensoitua sisältöä, joka liittyy todellisen maailman paikkoihin. Lisäksi kuluttajat voivat hankkia peliin lisäominaisuuksia sisäisten ostosten avulla.

Hiljattain julkaistu versio 2.5 mahdollistaa pelaamisen ja keskustelun ystävien kanssa peliin lisättyjen ryhmäominaisuuksien avulla. Pelaajilla on mahdollisuus liittyä tiimeihin ja suorittaa tehtäviä viikkopalkintojen toivossa. Huippujoukkueet näkyvät pelin uudessa tulostaulussa.

Näkymätön lapsi Ninni ja nappeja keräävä Hosuli on lisätty peliin mukaan noin 20 muun suositun Muumi-hahmon seuraksi.

Moomin Move tukee myös iPhone X -älypuhelimia ja muita puhelimia, joissa on kolo näytön yläreunassa. Peliin on lisätty myös monia muita pieniä päivityksiä ja lisäsisältöä.

Huawei AppGallery
Huawei AppGallery eroaa muista sovelluskaupoista valitsemalla ja hoitamalla valikoimaansa poikkeuksellisella tavalla. Moomin Move sopii erinomaisesti AppGalleryn valikoimaan sen maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen sijaintipohjaisuutensa ansiosta. Moomin Move on myös mielenkiintoinen kumppani Huaweille vahvan ja maailmanlaajuisesti tunnetun Muumi-tuotemerkkinsä ja ainutlaatuisen liiketoimintamallinsa ansiosta. Se tarjoaa mahdollisuuden kumppanuuksiin myös perinteisille myymälämarkkinoijille.

Huawei AppGallery on maailmanlaajuinen sovellus- ja pelikauppa, joka tarjoaa kehittäjille helpon pääsyn uusille markkinoille – myös Kiinaan. Kaikki Huawei AppGalleryn sovellukset ja pelit julkaistaan Huawei Developer Alliancen kautta, joka on Huawein maailmanlaajuinen julkaisuportaali.

Huawei AppGallery tarjoaa kuluttajille käyttäjä- ja perheystävällisen sovelluskaupan. Se on erityisesti suunniteltu edistämään korkealaatuista sisältöä, erikoisetuja ja sovelluksia, jotka on optimoitu Huawei-laitteille. Kauppapaikka on esiasennettu kaikkiin uusiin Huawei- ja Honor-puhelimiin. Se on saatavilla myös vanhempiin laitteisiin.

Tribered
Tribered uskoo, että tulevaisuuden pelit ovat kaikkialla. Ne yhdistävät digimaailman todellisuuteen sekä muuttavat peli- ja elämäntapamme uusin jännittävin tavoin. Peleihin saadaan lisäsisältöä todellisen maailman paikoista, lisätystä todellisuudesta, sosiaalisesta mediasta ja esineiden internetistä. Pelillistäminen muuttaa myös toimintaamme todellisessa maailmassa.

Tribered on kasvuyritys Helsingin ydinkeskustassa. Se rakentaa alustaa, joka integroi todellisen maailman toiminnot ja saavutukset peleihin. Tämä voi olla täysin uudenlainen tapa kaupallistaa sisältöä.