Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin uudenlaisen ja edullisen L33T Gaming Encore -pelituolin. Se tarjoaa verratonta istuinmukavuutta, levollista rentoutta ja hikoilua ehkäisevän pintamateriaalin.

Videopelaamisessa viihtyminen on kaikki kaikessa. Yksi keskeisiä alueita on ergonomia ja asennon mukavuus. Hyvin pelaajaa tukeva istuin tekee pelaamisesta entistäkin mukavampaa ja ehkäisee erilaisia särky- ja kiputiloja. Näitä saattaa aiheutua, jos pelaa huonossa asennossa pitkään ja yhtäjaksoisesti. LEET Gaming Encore -pelituoli on suunniteltu ergonomia ja mukavuus mielessä, jotta itse pelaaminen voi olla viihtymisen keskiössä.

L33T Gaming Encore -pelituoli on kehitetty tukemaan pelaajaa asennosta riippumatta. Istuimen pehmusteet tukevat istujaa juuri oikealla tavalla. Keinonahkainen pintamateriaali on hengittävää eikä se hiosta. Näin tuoli on helppo pitää puhtaana päivästä toiseen kiivaissakin pelitilanteissa.

Miellyttävän istuinosan lisäksi tuolin käsinojat tukevat käsivarsia ja huolehtivat näin pelaajan ergonomiasta. Istuinosa myös kääntyy kätevästi runkonsa ympäri ja korkeussäätimen ansiosta oikea käyttökorkeus on helppo säätää itselleen sopivaksi. Lisäksi 20 asteen kallistustoiminto on lukittavissa itselleen mukavaan asentoon, joten Encore-pelituoli sopii mainiosti myös puolimakaavaan istumistyyliin.

L33T Gaming Encore -pelituoli on saatavana joko vihreillä tai punaisilla yksityiskohdilla koristettuna. Viiden pyörällä varustetun jalan ansiosta tuoli liikkuu helposti paikasta toiseen.

Hinta ja saatavuus
L33T Gaming Encore on saatavana 159 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/l33t-gaming-encore-pelituoli–vihrea-160497
https://www.auroragroup.fi/fi/products/l33t-gaming-encore-pelituoli–punainen-160498
(Painokelpoisiatuotekuvia löytyy klikkaamalla ensin tuotesivun kuvaa ja sen jälkeen kuvanoikeassa yläkulmassa olevaa nuolimerkkiä.)

http://l33t-gaming.com/product-category/chairs/encore/
https://youtu.be/PEglxDSB8kk(esittelyvideo 1)
https://youtu.be/ddK65DyetGA(esittelyvideo 2)

L33T
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-GAMING kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-GAMING suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin  lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

“Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.