PAN Vision Finland, yksi maailman vanhimmista peli- ja viihdealan jakelijoista, tuo myyntiin valikoiman erilaisia faniteemaisia juomamukeja. Ne perustuvat videopeleistä ja elokuvista tuttuihin teemoihin.

PAN Vision edustaa Pohjoismaissa monenlaisia fanituotteita omien alojensa johtavilta toimijoilta, kuten GB eye, NACON, The Noble Collection, Cinereplicas ja Winning Moves. Näiden valikoimiin kuuluu monenlaisia fanituotteita, kuten erilaisia lautapelejä sekä koriste- ja keräilyesineitä. Valikoimasta löytyy myös monenlaisia peli-, televisio- ja elokuvateemaisia mukeja, joista on mukava nauttia lämmintä juomaa keskellä talven kylmyyttä.

Isokokoisiin mukeihin mahtuu kerralla runsaasti höyryävää juomaa ja mukien isoista korvista saa helposti kiinni isommallakin kädellä. Laadukkaasti kuvitetut mukit kestävät käyttöä ja pesua vuodesta toiseen ilahduttaen käyttäjäänsä muistuttamalla itselleen tärkeistä asioista.

Pelaajalle löytyy monenlaista pelimukia esimerkiksi klassisella Game Over -tekstillä tai Top Gun -elokuvan logoa muistuttavalla Gamer-kuvioinnilla. Killstreak- ja Eat Sleep Game Repeat -tekstein koristellut mukit taas kertovat omistautumisesta peliharrastukseen.

Myös pelisarja- ja hahmokohtaisia mukeja löytyy moneen lähtöön. Näitä ovat esimerkiksi mukit Star Wars -elokuvien iskusotilaan ikonisella kypäräkuviolla, Borderlands-pelisarjan Claptrap-robotilla ja ylistetyn The Last of Us -pelin hahmoin. Pokémon- ja Dragonball Z -teemaiset mukit ovat omiaan animaatiosarjojen faneille.

Peliteemaiset mukit ovatkin erinomainen joululahja sekä pelejä harrastavalle läheiselle tai ystävälle sekä miksei myös omaan käyttöön kotiin tai työpaikalle tuomaan kunniaa harrastustaan kohtaan.

Hinta ja saatavuus
Kaikki mukit ovat saatavana heti hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhsUgPhSJRbHiU2_L0A?e=jP0bNT (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.