Memorex (www.memorexlive.com), yksi maailman tunnetuimmista tiedontallennustuotteiden tuotemerkeistä, julkaisi jännittävän ja tyylikkään lisäyksen ulkoisten kiintolevyjen tuoteperheeseensä. USB-liitäntäinen Essential TravelDrive -kiintolevy kulkee helposti mukana esimerkiksi käsilaukussa ja laitteen upea värivalikoima on saanut inspiraationsa luonnonläheisistä väreistä. Laitteen saa kevätkukinnon, tropiikin vihreän, Karibian sinisen, auringonlaskun punaisen, jäänvalkoisen tai viileän hopeisen värisenä.

Erittäin helppokäyttöinen Essential TravelDrive -kiintolevy hyödyntää 2.5 tuuman kiintolevyteknologiaa, joka mahdollistaa 160, 250 ja 320 gigatavun tallennuskapasiteetin. Se tarjoaa käyttäjälleen kätevän ratkaisun tietojen siirtämiseen, jakamiseen ja suojaamiseen. Laitteen mukana kulkevat helposti niin valokuvat, musiikki kuin videotkin. Laitteen USB-liitäntä takaa yhteensopivuuden pöytämallisten ja kannettavien Mac- sekä PC-tietokoneiden kanssa. Se saa käyttöjännitteensä helposti USB-liitännän kautta. Kätevä varmistusohjelmisto takaa tietojen säilymisen ja laitteessa on sen käyttöä selkeyttävä tiedonsiirron merkkivalo.

Saatavuus ja hinnoittelu
Memorex Essential TravelDrive on saatavana välittömästi. Sen kuluttajahinnat 160, 250 ja 320 gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat 59, 79 ja 99 euroa (sis. ALV 22%).

Is it live or is it Memorex?®
Memorex on yksi maailman luotetuimpia ja tunnetuimpia kuluttajamarkkinoiden tuotemerkkejä. Memorex on Imation Corporationin (NYSE: IMN, www.imation.com) omistama tuotemerkki ja optisen median sekä mediatarvikkeiden kuluttajamarkkinoiden johtaja Yhdysvalloissa. Sillä on myös vahva asema maailmanlaajuisesti. Muistoja luovat ja tallentavat kuluttajat kääntyvät Memorexin puoleen tarvitessaan yksinkertaisia ja tyylikkäitä tuotteita, joilla voi tallentaa ja jakaa ainutlaatuisia musiikki-, video- ja kuvatilanteita. Memorex tavoittaa miljoonat kodit optisella medialla ja asemilla, mediatarvikkeilla, kodin audio- ja videolaitteilla, mp3-soittimilla, digitaalisilla valokuvakehyksillä, iPod-tarvikkeilla sekä LCD-televisioilla, jotka ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. www.memorexlive.com