Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com), julkaisi tiedon maailmanlaajuisista yhteistyösopimuksista Hewlett-Packardin ja Toshiban kanssa. HP:n kanssa tehty sopimus koskee McAfee Total Protection -ohjelmistoa, johon voi tutustua veloituksetta 60 päivän ajan HP:n ammattikäyttöön suunnatuilla pöytämallisilla ja kannettavilla tietokoneilla. Palvelu on saatavilla heti ja se on suunnattu erityisesti pienyritysasiakkaille. Toshiba puolestaan tarjoaa McAfee Internet Security Suite -ohjelmiston kuluttajien sekä pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin suunnatuissa kannettavissa tietokoneissaan. Ohjelmistoon voi tutustua veloituksetta 30 päivän ajan.

McAfee Total Protection Total Protection -palvelun tarjoama suojaus kattaa pöytämalliset ja kannettavat tietokoneet sekä sähköpostit ja palvelimet. Se tarjoaa reaaliaikaisen suojan viruksia, vakoiluohjelmia ja hakkereita vastaan yhdessä SiteAdvisorin kehittyneen varoitusjärjestelmän kanssa. SiteAdvisor varoittaa käyttäjää riskeistä jo ennen hänen vierailuaan uhkia sisältävällä sivustolla. Palvelu sisältää myös McAfee SecurityCenterin yksinkertaiset ylläpitotoiminnot, jonka webbipohjaisella hallinta- ja raportointikonsolilla ylläpidetään käyttäjäryhmiä sekä keskitetään kaikki asennukset, kokoonpanomääritykset, raportit ja päivitykset. Palvelun käyttämällä Saas-teknologialla (Software as a service) on suojattu pienyritysasiakkaita jo yli yhdeksän vuotta.

McAfee Internet Security McAfee Internet Security tarjoaa tietokoneelle kattavan, ajantasaisen ja automaattisen suojauksen, jolla pidetään kuluttajat verkon uhkien ulottumattomissa. Sen avulla heidät myös suojataan riskejä sisältävien Internet-sivujen vaikutuksilta. McAfee Internet Security tarjoaa virustorjunnan, vakoiluohjelmien ja urkinnan eston sekä kaksisuuntaisen palomuurisuojauksen. Lisäksi se sisältää roskapostien suodatuksen, lapsilukon ja henkilökohtaisten tietojen suojauksen.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs.
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2007 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.