Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi kaksitaajuuksisen Wireless-N Nfiniti Gigabit -reitittimen, joka toimii myös tukiasemana. Se on erittäin edullinen ja laadukas vaihtoehto kotikäyttäjille, jotka haluavat hyödyntää nopeita yhteyksiä katsellessaan videokuvaa, kuunnellessaan musiikkia tai pelatessaan pelejä langattomasti verkon yli.

Käyttäjät voivat käyttää laitetta joko 2.4 tai 5 gigahertsin taajuuksilla saavuttaakseen parhaan mahdollisen tiedonsiirtonopeuden. Tämä ominaisuus yhdessä 1 gigabitin Ethernet-yhteyden kanssa tekee laitteesta ihanteellisen esimerkiksi kaupunkiympäristöön, jossa 2.4 gigahertsin taajuus saattaa olla hetkittäin ruuhkautunut. Lisäksi se tarjoaa verkkopelien pelaajille helpotusta hitaan ja katkonaisen verkkoyhteyden aiheuttamiin ongelmiin.

Reitittimen usean langattoman lähiverkon tunnuksen (SSID) käyttö mahdollistaa AES- TKIP- ja WEP-salausten yhdistelyn. AOSS-teknologia (AirStation One-Touch Secure System) ja WPS-salausominaisuudet varmistavat helpon ja turvallisen käyttöönoton. Langattoman verkon nopeus voi olla jopa 300 megabittiä sekunnissa Jumbo Frame -tuella ja WMM-ominaisuudet (WiFi Multimedia) mahdollistavat QoS-asetusten avulla langattoman tiedonsiirron priorisoinnin. Kätevä asennusvelho ja webbipohjainen käyttöliittymä tekevät laitteen asetusten määrittämisen yksinkertaiseksi. Lisäksi reitittimestä tukiasemaksi vaihtaminen onnistuu kätevästi erillisen kytkimen avulla. Laite tukee Windows Vistan LLTD-ominaisuuksia (Link Layer Topology Discovery), joiden avulla voidaan tarkkailla yhteyden tilaa sekä suorittaa helposti ongelmanratkaisua. DMZ-toiminnot mahdollistavat portin avaamisen palomuurissa, jotta verkkopelaaminen tai streaming-ominaisuuksia hyödyntävien ohjelmistojen käyttö helpottuu.

Saatavuus ja hinnoittelu
Wireless-N Nfiniti Gigabit Router & Access Point (WZR-AGL300NH) on saatavana välittömästi. Sen kuluttajahinta on 79 euroa (sis. ALV 22%).

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Viralliset tukkurit:
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Toptronics Oy, 02-273 4000, www.panvision.com/fi

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

© Buffalo Inc. 2008. BUFFALO-logo, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, MiniStation ja LinkTheater ovat Melco Holdings Inc:n tai Buffalo Inc:n tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä. Microsoft Windows ja Microsoft-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Muiden mainittujen yritysten nimet ja logot kuuluvat omistajilleen.