Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) julkaisi maailman ensimmäisen yhtenäisen ratkaisun verkon pääsynhallinnan (Network Access Control) monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen. McAfee Unified Secure Access -ratkaisu yhdistää päätelaitteiden käytäntöjen hallinnan sekä verkkoon pääsyn. Sitä hallitaan keskitetysti McAfee ePolicy Orchestrator -ohjelmistolla, joka auttaa organisaatioita pääsynhallintaan liittyvien asioiden käyttöönotossa. Tämä McAfee Unified Secure Access -ratkaisun kolmas sukupolvi on McAfeen päätelaitteiden ja verkon tietoturvastrategian avaintekijä. Ratkaisu osoittaa myös McAfeen kyvyn tuottaa alallaan innovatiivisia ja kattavia suuryritysratkaisuja.

Tähän mennessä useimmat Network Access Control -ratkaisut ovat olleet turhan monimutkaisia, kalliita, epätarkkoja, vaikeasti skaalattavia tai turvattomia. Perinteisesti pääsynhallinnan ratkaisujen käyttöönotto on vaatinut organisaatioilta suuria muutoksia verkkoon, toimintatapoihin ja liiketoiminnan käytäntöihin. McAfee Unified Secure Access -ratkaisun lähestymistapa mukautuu organisaation liiketoimintastrategiaan ja infrastruktuuriin samalla vähentäen operatiivisia kustannuksia, virheitä ja monimutkaisuutta. Ainutlaatuinen Adaptive Policy -teknologia ylittää nykyiset pääsynhallinnan ratkaisut antamalla käyttäjälle mahdollisuuden helposti räätälöidä pääsynhallintaa tietyissä tilanteissa. Sen tuloksena tietoturva paranee, virheet vähenevät ja operatiiviset kustannukset laskevat. Lisäksi pääsynhallinnan ratkaisuun on sulautettu tunkeutumisenestojärjestelmä (IPS), jonka toiminnot ovat säädettävissä kunkin yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

McAfee Unified Secure Access sisältää useisiin erilaisiin tietoturvatarpeisiin kohdistuvia osia, kuten McAfee Network Access Control 3.0 -ratkaisun. Sen yli 5 000 valmista käytännöntarkistusta tekee siitä kattavan työkalun järjestelmien kunnon valvontaan ja korjaamiseen. Se on myös yhteensopiva Microsoftin verkon suojaamiseen tarkoitetun NAP-ratkaisun (Network Access Protection) kanssa. McAfee Network Security Platform 5.1 on tehokas ja suorituskykyinen tunkeutumisenestoratkaisu, joka tarjoaa alansa kattavimman uhkientorjunnan. McAfee NAC Module for Network Security Platform on yksinkertainen Network Security Platform -alustan lisäosa, jolla tehostetaan järjestelmän kriittisten osien valvontaa sekä olemassa olevien verkon identiteetti- ja sovelluspohjaisen tietoturvakäytäntöjen pääsynhallintaa. McAfee NAC Appliance toimii verkkotasolla ja on McAfee Network Security Platform -alustan tehokkaaseen arkkitehtuuriin perustuva ratkaisu. Se sopii erityisesti tilanteisiin, jotka vaativat pelkästään NAC-ratkaisujen käytön tehostamista ilman kehittyneitä tunkeutumisenestojärjestelmien ominaisuuksia. McAfeen keskitetty ePolicy Orchestrator -hallintakonsoli tuo kattavasti ja läpinäkyvästi esille sekä päätelaitteiden että verkon riskit.

Saatavuus ja hinnoittelu
Kaikki muut tuotteet paitsi McAfee NAC Appliance ovat heti saatavilla. McAfee NAC Appliance tulee saataville vuoden 2009 alussa. Hintaesimerkkejä toimitetaan pyydettäessä.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.