PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 tuo vauhdikkaan moottoripyöräkilpailun pelikonsoleille ja tietokoneille.

Mansaaren TT-ajot tunnetaan paitsi maailman vaarallisimpana, myös maailman vanhimpana moottoripyöräkilpailuna. Sen tapahtumia ja kisaetappeja mallintava TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 on turvallinen, mutta hauska ja vauhdikas tapa nauttia moottoripyöräilyn hurmasta. Peliin on paikoin mallinnettu kisan tapahtumapaikat huimalla tarkkuudella, kuten esimerkiksi realistiseen mittakaavaan loihdittu aikakisojen ensimmäinen etappi. Tällaiset yksityiskohdat tekevät pelistä äärettömän mielenkiintoisen ja vetovoimaisen. Kun pelaaja voi kokea jopa 300 kilometrin tuntivauhdilla liikkuvat moottoripyörät ratojen suorilla ja mutkissa, on kokemus ainutlaatuinen.

Hurja vauhti ja vaihtelevat ajoradat tekevätkin Mansaaren ajoista kiehtovan. Omalta osaltaan viehätystä lisää myös kaunis ja pittoreski ympäristö, jossa kauniit maisemat ja vanhat, ikoniset rakennukset luovat tunnelmaa ainutkertaisella tavalla. Ajokisoja seuranneet pelaajat tunnistavatkin monia paikkoja matkan varrelta.

Ympäristön ohella myös itse moottoripyörät ja niiden kuljettajat on mallinnettu tarkasti ja yksityiskohtia säästämättä. Pelaaja voi valita kuvakulman kolmannen ja ensimmäisen persoonan väliltä, jotka kumpikin tarjoavat ainutlaatuista ihasteltavaa hieman eri kuvakulmista. Esimerkiksi ensimmäisen persoonan kautta katsottuna ovat pyörien kojelaudat ja muut yksityiskohdat upealla tavalla pelaajan nähtävissä. Graafisen ilmeen ohella myös tarkka fysiikanmallinnus tekee kunniaa kilpailun tunnelmalle.

Virallisen kisaradan lisäksi mukana on avoimen pelimaailman turistitila, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua kisojen ympäristöön omalla tavallaan. Lisäksi mukana on erilaisia vaihtoehtoisia kisoja, kuten aika-ajoja ja muita haasteita yli kymmenessä eri pelimuodossa. Kokonaisuuden kruunaavat jännittävät urapelitilat, jossa pelaajan vastuulla on kokonaisen moottoripyöräkategorian voittaminen omassa luokassaan.

Kaikkiaan peli sisältää jopa 200 ratakilometriä, 32 erilaista ajorataa ja lähes 40 erilaista moottoripyörämallia kahdesta eri luokasta. Yksinpelin lisäksi mukana on moninpelitiloja sekä viikko- ja kuukausihaasteita muiden pelaajien kanssa. Pelaaja pääsee myös keräämään kattavan valikoiman erilaisia päivityksiä ja parannuksia omille moottoripyörilleen pelissä etenemisen myötä.

Pelin julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/f7QMTp16VwA.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 julkaistaan toukokuussa sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOJxSA6QkKT0PNg8og?e=8C56SY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.