ANNO 1800_Keyart_Console Edition

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tarjoaa Anno 1800 -strategiapelille ilmaisen testijakson tänään julkaistun konsoliversion kunniaksi.

Tietokoneilla suosituksi tullut Anno 1800 -strategiapeli tuo kaupunkisuunnittelun, valtion teollistumisen ja teknisen kehityksen osaksi isompaa kokonaisuutta. Näitä aiheita käsittelevä ja tietokoneilla hyvin menestynyt pelisarja tuodaan nyt ensimmäistä kertaa pelikonsoleille. Samalla peli on muokattu hallittavuudeltaan ja ohjattavuudeltaan konsolipelaamiseen sopivaksi, mikä tarkoittaa muun muassa keskeisiä uudistuksia käyttöliittymän osalta. Näiden muutosten ansiosta Anno 1800 vetää konsoliversiona vertoja sen tietokoneversiolle.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen historiaan sijoittuva strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Kaupungin monet tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Jotta asuinyhteisö ja sen talous palveluineen voisi kukoistaa, on tärkeää sijoittaa myös kulttuuriin, viihteeseen ja yleiseen hyvinvointiin.

Puistojen ja erilaisten tapahtumapaikkojen ohella tarvitaan myös kaupankäynnin ja tuotannon rakennuksia, unohtamatta aikakaudelle hyvin keskeistä laivateollisuutta. Myös maanpuolustukselliset ratkaisut ovat tärkeitä muistaa valtion turvallisuuden nimissä.

Rakentamisen, sotilasvarustelun ja kaupunkisuunnittelun lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Koska kaikki eri seikat ja tekijät vaikuttavat toisiinsa, joutuu pelaaja toisinaan vaikeiden päätösten eteen tasapainoa etsiessään. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää moninpelitilan, joka haastaa pelaajat yksinpelistä poikkeavalla tavalla tarjoten tekemistä lukemattomiksi tunneiksi.

Pelin perusversion lisäksi saatavilla on Deluxe-versio, joka sisältää kaikki suuret päivitykset ja kolme lisäosaa, jotka täydentävät pelin valikoimaa kosmeettisin lisäyksin. Lisäksi peliä on mahdollista päivittää erikseen myytävillä kosmeettisilla täydennyspaketeilla. Pelimusiikkia sisältävä Anno 1800 Post Launch Compilation part 2 -ääniraita julkaistaan 31. maaliskuuta suoratoistopalveluissa. Se täydentää jo olemassa olevaa ääniraitaa uusilla kappaleilla ja samalla juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Anno 1800 -peliä pääsee pelaamaan ilmaiseksi sekä pc-tietokoneilla että pelikonsoleilla 16.–23. maaliskuuta välisen ajan.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/JEYiNIJHUa8 ja pelin kulkua esittelevän videon osoitteessa https://youtu.be/o72dqdxn2xU.

Anno 1800 on nyt saatavana sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja

www.annogame.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtQFT1232EFLNOD2Yw?e=Vkk6KC (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.