For Honor Year 7

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft vie For Honor -taistelupelin seitsemännen pelivuoden syvälle sodan syövereihin, jossa pahuus on voitolla ja sankarit heikoilla.

Heathmoorin pelimaailma ui synkemmissä vesissä kuin kenties koskaan aiemmin sen hurjassa historiassa. Harkosin joukot ovat murjoneet muut sotasaappaansa alle ja maailmassa eletään suurta epävarmuuden ja pelon aikaa. Swords of Injustice -nimellä kulkeva seitsemäs pelivuosi tarjoaakin pelaajille entistä synkempiä sävyjä, mutta myös toivonpilkahduksia.

Uusi pelivuosi tuo mukanaan kaksi uutta sankaria, neljä uutta hahmoskiniä, uudet battlepass-edistymiskortit, uusia ilmaisia tapahtumakortteja sekä Halloween-tapahtuman ja muita tapahtumia. Lisäksi uusi pelivuosi tuo mukanaan historian tuulahduksia, taistelukenttiä, sankarijuhlia ja paljon muuta uutta koettavaa.

Swords of Justice -pelivuosi on jaettu neljään eri vaiheeseen, joista jokaisella on oma Battlepass-edistymiskorttinsa. Lisäksi jokaisessa neljästä pelikaudesta on kaksi isompaa päivitystä, joihin sisältyy omat julkistuksensa, kuten tapahtumia tai muita merkittäviä lisäyksiä. Uuden pelivuoden ensimmäinen vaihe kestää maaliskuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin, jolloin alkaa kolmen kuukauden mittainen toinen vaihe. Puolestaan 14. syyskuuta on vuorossa pelivuoden kolmas vaihe, kun taas pelivuoden neljäs ja viimeinen kausi alkaa 14. joulukuuta.

Jokaisella kaudella on luvassa uusia haarniskavariaatioita, joita on tarjolla tasaisesti ritari-, viikinki-, samurai-, wu lin- ja outlander-sotureille. Aivan ensimmäisenä ovat vuorossa päivitykset ritarille ja samuraille, jotka tulevat saataville heti tänään uuden pelikauden myötä.

Tarinallisesti uuden pelivuoden ensimmäinen Heresy-kausi keskittyy kerettiläisyyteen. Vaikka pyhäinjäännösten oli tarkoitus yhdistää Heathmoorin kansat, mielipuoliset julistajat alkoivatkin vannoa niiden olevan jumalallisten ilmestysten merkkejä. Tämä johti palvontapaikkojen käyttöön kieroutuneella tavalla. Tähän uuteen uhkaan vastasivat vastavoimat muodostamalla inkvisition, jonka tehtävänä olisi puhdistaa maa kerettiläisyydestä. Mikä alkoi fanaatikkojen teloittamisella, johtikin pian vastarintaan ja edessä olisi jälleen uusi kolme tahoa mukaansa vetävä sisällissota.

Yksi keskeisistä uutuuksista on 16. maaliskuuta alkava ja 6. huhtikuuta päättyvä Heresy of the Relics -tapahtuma ja siihen liittyvä pelitila, jossa kaksi eri pelaajien ohjaamaa armeijaa ja yksi tekoälyohjattu taho ottavat mittaa toisistaan. Tämän rajatun ajan tapahtuman myötä saatavilla on ainutlaatuisia rajoitetun ajan palkintoja, kuten aseita ja kosmeettisia päivityksiä.

Edessä on siis dramaattinen ja vauhdikas pelivuosi täynnä konflikteja, kiehtovia käänteitä ja hurjia taisteluita. Pelaaja pääsee ottamaan osaa tapahtumiin sotureillaan ja nauttimaan matkasta uusin hahmopäivityksin sekä monien pelitapahtumien myötä.

Seitsemännen pelivuoden esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/YIIFp8wDdeM ja https://youtu.be/gL6YMXnz6qw.

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla UPLAY+-tilauspalvelulle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/for-honor
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIYJBLih9QpYEc8M4Q?e=GKa4wH (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.