Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille iPad mini -tablettilaitteelle suunnitellun näppäimistön, joka toimii samalla myös suojakantena.

ultrathinkeyboardmini

Tablettilaitteet ovat äärimmäisen käteviä työkaluja, missä ikinä niitä käytetäänkin. Pienen koon ansiosta iPad mini kulkee myös helposti mukana. Kirjoittamiseen kosketusnäyttö ei kuitenkaan ole paras mahdollinen. Logitech Ultrathin Keyboard mini onkin täydellinen pari iPad mini -tablettilaitteelle. Ultrathin Keyboard mini on paitsi täysverinen näppäimistö erikoismerkkeineen, myös tyylikäs ja kestävä suojakansi iPad minin näyttöpinnalle.

Logitech Ultrathin Keyboard mini on suunniteltu iPad minin tyyliä mukaillen. Näppäimistön takakansi on valmistettu alumiinista ja sen muotoilu istuu iPad minin kanssa saumattomasti. Kun tablettilaitetta ei käytetä, näppäimistön takakansi suojaa näyttöä naarmuilta ja lialta. Näppäimistö pysyy paikallaan tukevasti magneettikiinnityksensä ansiosta.

Käytössä ollessaan Ultrathin Keyboard mini tarjoaa iPad minille hyvän katselukulman näppäimistössä olevan uurteen ansiosta. Näin näppäimistö jättää kädet vapaaksi käyttöä varten. Näppäimistössä on myös pikakomennot usein käytetyille toiminnoille, kuten kopioinnille ja liittämiselle.

Ultrathin Keyboard mini myös sammuttaa iPad näytön, kun kansi asetetaan paikoilleen suojaksi. Vastaavasti näyttö herää käyttökuntoon, kun kansi avataan. Bluetooth-yhteydellä toimiva näppäimistö toimii ladattavilla akuilla ja virtaa riittää jopa kolmeksi kuukaudeksi yhdellä latauksella. Näppäimistön akut voidaan ladata usb-liitännän kautta mukana tulevan mikro-USB-kaapelin avulla.

Logitech Ultrathin Keyboard mini on helppo ja vaivaton ottaa mukaan, sillä se painaa vain 220 grammaa. Keveytensä ja monipuolisen käytettävyytensä ansiosta näppäimistö kulkee helposti kaikkialle missä ikinä iPad miniä käytetäänkin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Keyboard mini tulee saataville helmikuun alussa 79,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/product/ultrathin-keyboard-mini?crid=1221

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.