Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) yhdistää uusissa iPad-näppäimistökoteloissaan huippuluokan näppäimistön ja ohjausalustan monikäyttöiseen suojakanteen.

Logitechin kaksi uutta näppäimistökoteloa ovat Combo Touch ja Rugged Combo 3 Touch. Molempia yhdistää laadukas näppäimistö, ohjausalusta ja iPadin ympäröivä suojakuori, joka kääntyy myös luku- ja kirjoituskäyttöä tukevaksi alustaksi.

Molemmissa koteloissa on näppäimistö, joka tarjoaa ensiluokkaisen kirjoituskokemuksen ja hallittavuuden iPad-tablettilaitteille. Lyhyt ja hiljainen painallusvaste tekee kirjoittamisesta nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi näppäimistössä on kätevät iPadOS-pikanäppäimet, joilla voidaan hallita esimerkiksi mediatoistoa ja äänenvoimakkuutta. Yhdessä herkästi reagoivan ja suuren kosketusalustan kanssa näppäimistö tuo iPad Prolle kannettavan tietokoneen kaltaista hallittavuutta ja monipuolisuutta. Kosketusalusta tukee myös käteviä monen sormen Multi-Touch-eleohjauksia, kuten pyyhkäisyjä, nipistyksiä ja tuplanäpäytyksiä eri sovelluksissa.

Näppäimistökoteloita voidaan käyttää kirjoitusasennon lisäksi myös kätevänä tukena kolmessa eri asennossa. Katseluasennossa näppäimistö joko irrotetaan (Combo Touch) tai taitetaan syrjään (Rugged Combo 3 Touch), jolloin kotelon tuki takaa hyvän katselukulman esimerkiksi elokuville ja videopuheluille. Kun tuki vedetään kokonaan auki, kotelo kääntyy luonnosteluasentoon, jolloin piirtäminen ja piirrosten luonnostelu helpottuu. Kotelon kansi on taitettavissa iPadin taakse, jolloin laite on helppo ottaa käteen esimerkiksi lukemista varten.

Suojakotelot on muotoiltu iPadin mukaisesti, mikä takaa täydellisen istuvuuden liittimiä, kaiuttimia tai kameran linssejä peittämättä. Kotelo suojaa laitteen etu- ja takapuolta sekä kulmia naarmuilta ja kolhuilta. Kangaspinnoite kruunaa kestävän kokonaisuuden. Molemmat näppäimistökotelot saavat virtansa suoraan iPadin Smart Connector -liittimestä, joten erillisiä paristoja tai laitteiden toisiinsa parittamista ei tarvita.

Combo Touch -suojakotelossa on irrotettava näppäimistö, jonka ansiosta videokatselu sujuu helposti luonnollisessa katselukulmassa. Näppäimistössä on myös automaattisesti valon mukaan mukautuva taustavalaistus, joten sen käyttö onnistuu helposti myös hämärässä. Myös iPad Pro -yhteensopiva Apple Pencil -piirtokynä voidaan ladata suoraan näppäimistökotelon yläreunasta käytön aikana. Combo Touch -suojakotelot on suunniteltu 12,9 tuuman iPad Prolle (5. sukupolvi) ja 11 tuuman iPad Prolle (1., 2. ja 3. sukupolvi).

Erityisesti koulukäyttöön suunnatun Rugged Combo 3 Touch -näppäimistökotelon painikkeet on pinnoitettu vettä hylkivällä kalvolla. Sen ansiosta juomien ja muiden nesteiden läikkymiset eivät vahingoita näppäimistöä ja se on myös helppo pyyhkiä puhtaaksi. Vahva kotelointi suojaa iPadia kolhuilta, naarmuilta ja pudotuksilta kovalle alustalle jopa 1,4 metrin korkeudelta. Vahvan suojakoteloinnin ansiosta näppäimistökotelo on hyvä valinta oppilaille ja opiskelijoille, joiden matkassa iPad on koti- tai toimistokäyttöä alttiimpi vahingoille. Suojakotelossa on myös kätevä magneettikiinnitteinen paikka Apple Pencil- ja Logitech Crayon -kynälle. Rugged Combo 3 Touch on suunniteltu yhteensopivaksi 7. ja 8. sukupolven iPad-laitteiden kanssa.

Hinta ja saatavuus
Logitech Combo Touch on saatavana 11 tuuman iPad Prolle 199 euron suositushintaan ja 12,9 tuuman iPad Prolle 229 euron suositushintaan. Logitech Rugged Combo 3 Touch on saatavana iPadille 169 euron suositushintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/products/ipad-keyboards/combo-touch-ipad.html
https://www.logitech.com/fi-fi/products/education/ipad-solutions/rugged-combo-3-touch.920-010366.html
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6cK7bKidRYoWJ9BzA?e=2xLdYZ (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.