Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) esitteli Avatar-elokuvaan perustuvaa peliä uudella videolla ja lisätiedoilla.

Lauantaisessa Ubisoft Forward -pelitapahtumassa esitelty Avatar: Frontiers of Pandora on ensimmäisen persoonan kuvakulmasta koettu toimintaseikkailu. Se sijoittuu Avatar-elokuvan esittelemään muukalaismaailmaan ja sen futuristiseen ympäristöön, jossa pelaaja ohjastaa sini-ihoista Na’vi-hahmoa oudon vetovoimaisella Pandora-planeetalla.

Uskomattoman yksityiskohtainen ja elävä maailma muodostaa ympäristön täynnä tutkittavaa ja ihasteltavaa, vaikka tuntemattomaan ympäristöön kätkeytyy myös paljon vaaroja, vihollisia ja monenlaisia haasteita. Uuden konsolisukupolven ehdoilla luotu peli on häikäisevän kaunis, upean yksityiskohtainen ja äärimmäisen elävän tuntuinen. Ympäröivä maailma reagoi ennenkuulumattomalla tavalla ja saa pelaajan tuntemaan olonsa kuin olisi oikeasti läsnä tutkimattomalla planeetalla.

Peliä esittelevä video antaa esimakua pelin annista värikkäine yksityiskohtineen ja upeine animointeineen. Samalla se luo silmäyksen pelin toimintaan ja sen päähahmoon.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Axmg1E4HrVE.

Avatar: Frontiers of Pandora julkaistaan sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuoden 2022 aikana. Lisäksi peli julkaistaan Stadia-pelipalvelussa. Pelin tarkempi julkaisupäivä julkistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/avatar-frontiers-of-pandora
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VeydazG2F8q8ICHw?e=PWef2R (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.