Logitech MX Keys S Combo

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin uusilla Smart Actions -pikatoiminnoilla parannetut huippuluokan MX-näppäimistöt ja -hiiret.

Yllättävän suuri osa päivittäisestä päätetyöstä sisällöntuottajilla, kirjoittajilla ja muilla luovan työn tekijöillä kuluu rutiininomaisten ja toistuvien toimintojen tekemiseen. Logitech tuo tähän helpotusta uusilla Smart Actions -pikatoiminnoilla, jotka ovat osa MX-sarjan näppäimistöjen ja hiirien mukana tulevaa Logi Options+ -sovellusta. Näppäinten räätälöitävyys mahdollistaa toistuvien toimintojen automatisoinnin yhdellä painalluksella, mikä osaltaan tehostaa työntekoa ohjelmoitavien makrokomentojen tapaan.

Smart Actions -pikatoiminnot auttavat tehostamaan tylsiä, toistuvia ja tavanomaisia toimintoja, joissa helpotus paitsi nopeuttaa myös ehkäisee tekemästä virheitä. Mukana olevat esimääritellyt ja mukautettavat pikatoiminnot tuovat helpotusta ja nopeutusta työskentelyyn. Pikatoimintoja voi myös tuoda ja viedä tietokoneesta toiseen, joten ne voi jakaa vaikkapa koko työyhteisön käyttöön. Pikatoiminnot auttavat niin sanottuun työn imuun pääsemisessä. Tekemisen ilo, työmotivaatio ja keskittymiskyky pysyvät paremmin yllä, kun voi keskittyä luovaan tekemiseen ja jättää rutiininomaisen suorittamisen vähemmälle.

”Monet MX-käyttäjät pyrkivät saavuttamaan niin sanotun flow-tilan, jossa luovuuteen voi täysin uppoutua ympäröivän maailman kadotessa ulkopuolelle. Tällaisessa tilassa työhön ja tekemiseen keskittyminen vie kaiken huomion”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Anatoliy Polyanker. ”Uusissa Master Series -tuotteissamme käytetään ainutlaatuisia Smart Actions -pikatoimintoja, jotka on luotu tarkkuutta, nopeutta ja mukavuutta korostavaan työntekoon, työn iloa unohtamatta.”

Logitechin oheislaitteiden lippulaivamalleina tutuksi tulleet MX-sarjan näppäimistöt ja hiiret ovat tarjonneet alusta lähtien ergonomista ja miellyttävää muotoilua sekä huippuluokan ominaisuuksia ja hallittavuutta. Erityistä huomiota on kiinnitetty näiden oheislaitteiden vaivattomuuteen ja käyttömukavuuteen. Painikkeet ovat käyttötuntumaltaan huolettoman kevyitä ja hiljaisia. Samalla kaikki keskeiset toiminnot ovat sormien ulottuvilla hyvää ergonomiaa unohtamatta. Hyvillä työkaluilla työskentely kohentaa sekä käytön mukavuutta että lisää tuottavuutta.

MX-sarjan hiiret ja näppäimistöt on luotu ensisijaisesti paljon laitteita käyttävät ammattilaiset mielessä. Kun kirjoittamista, sisällöntuotantoa tai muuta luovaa työtä on paljon, työtä helpottavien työkalujen on oltava ensiluokkaisella tasolla ja tukea tuottavuutta. Logitech MX Keys S Combo -yhdistelmäpaketti, Logitech MX Keys S -näppäimistö ja Logitech MX Anywhere 3S -hiiri on luotu palvelemaan juuri näitä vaativia tarpeita silmällä pitäen.

Logitech MX Keys S

Kehittynyt, langaton ja taustavalaistu matalaprofiilinen Logitech MX Keys S -näppäimistö tehostaa työskentelyä miellyttävän kevyellä ja tarkalla näppäintuntumallaan. Miellyttävä muotoilu ja hiljaiset näppäinkytkimet tekevät näppäimistöstä mukavan käyttää myös pitkissä työskentelyjaksoissa. Älykäs taustavalaistus säätää kirkkautta ympäröivän tilan mukaan. Lisäksi näppäimistö havaitsee lähestyvät kädet ja osaa käynnistää valaistuksen automaattisesti. Näppäimistössä on myös räätälöitävät toimintopainikkeet tärkeimmille pikatoiminnoille. Halutessaan asetuksia ja Smart Actions -pikatoimintoja voi muokata Logi Options+ -sovelluksella. Näppäimistön voi liittää langattomasti yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen Bluetooth Low Energy -tekniikalla tai mukana tulevalla Logitech Bolt -vastaanottimella. Näppäimistö on saatavana grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Logitech MX Anywhere 3S

Nopeutta, tarkkuutta ja täydellistä hallittavuutta tarjoavassa Logitech MX Anywhere 3S -hiiressä on huipputarkka 8 000 DPI-arvon tarkkuuteen yltävä optinen anturi, jonka ansiosta hiiri toimii kaikenlaisilla pinnoilla, kuten esimerkiksi lasipöydillä. Tämän toimivuuden ja kompaktin kokonsa ansiosta hiiri onkin vaivaton työkumppani missä ja milloin tahansa. Hiiressä on kaksitoiminen MagSpeed-vieritysrulla, jota voidaan käyttää joko huippunopealla vierityksellä tai hitaammassa ja tarkassa portaallisessa tilassa. Hiiren lähes äänettömät kytkimet tekevät käytöstä mukavaa. Halutessaan hiiren asetuksia ja Smart Actions -pikatoimintoja voi muokata Logi Options+ -sovelluksella. Bluetooth Low Energy -tekniikalla toimiva langaton hiiri on saatavana roosanpunaisena, grafiitinmustana ja vaaleanharmaana.

Logitech MX Keys S Combo

Logitech MX Keys S Combo -yhdistelmäpaketti sisältää sekä uuden Logitech MX Keys S -näppäimistön että palkitun ja suositun Logitech MX Master 3S -hiiren. Pakettiin sisältyy myös miellyttävä Logitech MX Palm Rest -rannetuki, mikä kohentaa käyttöergonomiaa ja takaa paremman kirjoitusasennon. Näppäimistön älykäs taustavalaistus, räätälöitävät ja hiljaiset painikkeet yhdistettynä huipputason hiireen on lyömätön yhdistelmä toimisto- ja kotikäyttöön. Hiiren huipputarkka optinen 8K-anturi toimii kaikenlaisilla alustoilla. Hiiressä on lisäksi äärimmäisen nopea vieritysrulla, jonka voi määrittää toimimaan vapaasti tai portaallisesti.

Hiilijalanjälki on pieni kuin hiirijalanjälki

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Kaikissa uusissa Logitech MX -sarjan malleissa käytetään kierrätysmuovia, jonka määrä vaihtelee malli- ja värikohtaisesti. Kierrätysmuovin osuus on vähintään 11 prosenttia MX Keys S -näppäimistössä, vähintään 22 prosenttia MX Master 3S -hiiressä ja vähintään 61 prosenttia MX Anywhere 3S -hiiressä. Lisäksi MX Keys S -näppäimistössä käytetty alumiini on valmistettu uusiutuvalla energialla. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä.

Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Logitech on The Climate Pledge -sitoumuksen ylpeä allekirjoittaja. Se on myös ensimmäinen kulutuselektroniikkayritys, joka on sitoutunut esittämään yksityiskohtaiset hiilivaikutusmerkinnät tuotepakkauksissaan koko tuotevalikoimassaan. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toimista löytyy osoitteesta www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Hinta ja saatavuus

Logitech MX Keys S, Logitech MX Anywhere 3S ja Logitech MX Keys S Combo tulevat myyntiin välittömästi 119, 99 ja 219 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitech.com/fi-fi/software/logi-options-plus.html
www.logitech.com/fi-fi/products/keyboards/mx-keys-s-wireless-keyboard.html
www.logitech.com/fi-fi/products/mice/mx-anywhere-3s-wireless-mouse.html
www.logitech.com/fi-fi/products/combos/mx-keys-s-keyboard-mouse-combo.html
https://youtu.be/yurIrIe9Vsw (Logitech MX Keys S -esittelyvideo)
https://youtu.be/xmFaoeCIbJc (Logitech MX Anywhere 3S -esittelyvideo)
https://youtu.be/s1maF3Ier6o (Logitech MX Keys S Combo -esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZM9F0YVM1Y7JmqONg?e=71riSb (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.