Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on julkaissut edullisen pelihiiren. Samalla Logitech ja Ubisoft julkaisivat yhteistyökampanjan, jonka aikana Logitechin pelituotteiden ostajat voivat ladata Might & Magic Heroes VI -pelin betaversion veloituksetta.

g400

Logitech Optical Gaming Mouse G400
Logitech Optical Gaming Mouse G400 on huippuluokan pelihiiri, jonka suunnittelussa on säilytetty kaikki huippusuositun MX518-pelihiiren parhaat ominaisuudet. Hiiren tarkka optinen sensori seuraa pelaajan liikkeitä kovimmissakin pelitilanteissa. Sen 3600 dpi:n enimmäistarkkuus takaa pilkuntarkan kohdistuksen ja tarkkuuskytkimellä hiiren liikkumista voi säätää pelitilanteiden mukaan.

Logitech G400 kommunikoi tietokoneen kanssa peräti tuhat kertaa sekunnissa. Se on yli kahdeksan kertaa tavallista hiirtä useammin ja näin pelaajan reaktiot välittyvät pelin tiimellyksessä entistä nopeammin.

Logitech G400 on täydellisesti käteen muotoiltu ja se istuu hyvin pitkienkin pelisessioiden aikana. Kestävät näppäimet ja liukuva alusta takaavat vaivattoman pelikokemuksen. Hiiren kahdeksan ohjelmoitavaa näppäintä mahdollistavat täydellisen hallinnan.

Logitech Optical Gaming Mouse G400 tulee saataville heinäkuussa 44,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä: http://www.logitech.com/en-roeu/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

Might & Magic Heroes VI
Logitech ja Ubisoft ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat pelaajille pääsyn odotettuun Might & Magic Heroes VI -pelin betaversioon veloituksetta. Tiettyjen tarjoushinnoiteltujen Logitech-pelituotteiden ostajat pääsevät 28. heinäkuuta asti käsiksi peliin, jonka virallinen julkaisu on vasta 8. syyskuuta 2011.

Tarjous koskee vain Logitechin omalta sivustolta tilattuja tuotteita, jotka löytyvät täältä:
http://www.logitech.com/en-roeu/349/8387?ci=0

Lisätietoa Might & Magic Heroes VI -pelistä löytyy täältä:
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com