Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti kevyet, langattomat ja monipuolisesti liitettävät Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeet.

Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeet ovat nykyaikaiset pelikuulokkeet nykyaikaiselle pelaajalle. Kuulokkeiden 40 millimetrin elementit, irrotettava sankamikrofoni ja Logitechin kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-tiedonsiirtotekniikka tekevät pelikuulokkeista monipuolisen kumppanin pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Bluetooth-yhteystekniikan ansiosta kuulokkeet voidaan helposti liittää langattomasti myös älypuhelimeen ja muihin mobiililaitteisiin.

Kattavan ja vaivattoman liitettävyyden ohella kuulokkeet ovat monipuolisesti säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja puhelimeen. Sen ansiosta kuulokkeilla voidaan nauttia sekä peliäänistä että vaikkapa Spotifyn soittamasta musiikista rinnakkain.

Kun sekä langattomat LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteydet että johdollinen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä yhtäaikaisesti, voi pelaaja vaivattomasti nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista monipuolisesti yhtä aikaa. Tämä onnistuu kolmen eri pelilaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Täysin uudella Logitech G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti nopeasti ja vaivatta.

”Ajatuksemme siitä, että A30-pelikuulokkeilla voi pelata missä vain ja missä vain, syntyi halusta vastata kahteen eri tarpeeseen käytettävyys etusijalla”, kommentoi kehityspäällikkö Tiffany Beers. ”Halusimme luoda mahdollisimman suorituskykyiset ja miellyttävät pelikuulokkeet, jotka olisivat sekä kevyet että helposti räätälöitävät. Lisäksi halusimme ratkaista monen eri pelilaitteen haasteen eli luoda pelikuulokkeet, joita voisi käyttää mahdollisimman monen eri pelilaitteen kanssa riippumatta siitä onko kyseessä tietokone, pelikonsoli vai mobiililaite. A30-pelikuulokkeet mahdollistavat monipuolisen ja helpon käytön näyttävällä tyylillä ja mukavalla tuntumalla.”

Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät miellyttävästi korvien ympärille. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää joustavuutta. Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä korkeatasoinen irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat helposti sekä kotona että liikkuessa. Isot 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat peliäänet ja musiikin tarkasti ja erottelukykyisesti. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa yli 27 tunniksi.

Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeet ovat saatavana erillisinä PlayStation/PC- ja Xbox/PC-versioina sekä väritykseltään merellisen sinisenä ja valkoisena. Lisäksi kuulokkeiden erilaisia kosmeettisia tuunaus- ja lisätarvikkeita on saatavana Astron omasta verkkokaupasta.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch-pelikonsolien, PC-tietokoneiden että iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

Hinta ja saatavuus
Logitech G ASTRO A30 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin lokakuussa 249 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.astrogaming.com/en-eu/products/headsets/a30.html
https://youtu.be/t4pc2ixQIc4 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMNBPeqn2QJqMyhXow?e=2aLQqX (kuvia)

ASTRO Gaming
ASTRO Gaming valmistaa korkeatasoisia pelaamiseen liittyviä oheislaitteita, joiden käyttäjinä ovat ammattipelaajat, peliliigat ja huippulaatua vaativat harrastajat. ASTRO Gaming -tuotteet tunnetaan pelikeskeisestä teknologiasta ja tekniikkavetoisista ratkaisuista, jotka nauttivat kasvavasta suosiosta peliyhteisöissä ympäri maailman. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.astrogaming.com/en-eu.