Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin ohuen ja kevytrakenteisen näppäimistökannen 10,5 tuuman Samsung Galaxy Tab S -tablettilaitteille. Logitech Type-S on täysikokoinen näppäimistö tyylikkäällä suojauksella.

Logitech Type-S_Front

”Samsung Galaxy Tab S on miellyttävän ohut ja kevyt tablettilaite. Logitech Type-S on suunniteltu tämä huomioiden”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden pääjohtaja Mike Culver. ”Näppäimistökannen muotoilu mukailee tablettilaitteen omaa muotoilua ja estetiikkaa. Lisäksi näppäimistössä on Android-käyttöjärjestelmän pikakomennot sekä riittävän suuret ja toisistaan erottuvat painikkeet. Se mahdollistaa mukavan kirjoitustuntuman ja tekee sähköpostien käsittelystä sekä nettiselaamisesta vaivatonta.”

Tyylikkäästi muotoiltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu Logitech Type-S on pinnoitettu vettä hylkivällä materiaalilla. Se on myös viimeistelty Essential Protection System (E.P.S.) -tekniikalla, joka suojaa tablettilaitetta kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta. Lisäksi Logitech SecureLock -tekniikan ansiosta Samsung Galaxy Tab S pysyy tukevasti kiinni näppäimistökannessaan. Tarpeen vaatiessa se on kuitenkin helposti irrotettavissa ilman suurempaa vaivaa.

Logitech Type-S:n muotoilu mahdollistaa kaksi eri käyttökulmaa, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin. Pystyasennossa näppäimistö soveltuu erinomaisesti kirjoittamiseen, kun taas matalampi asento on erinomainen vaikkapa e-kirjan lukemiseen tai videoiden katseluun. Keveytensä ansiosta (vain 436 grammaa) Type-S kulkee helposti Samsung Galaxy Tab S:n mukana.

Näppäimistökannessa on myös automaattinen sulku- ja herätystoiminto. Kannen suljettaessa tablettilaite menee lepotilaan ja vastaavasti avattaessa tablettilaite on heti käyttövalmiina. Vähävirtaisen näppäimistökannen akku kestää jopa kolmen kuukauden käytön ja se voidaan ladata helposti mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Type-S tulee saataville kesäkuun aikana 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/type-s-keyboard-case-galaxy-tab-s-10
http://bit.ly/1ln0sUJ (tuotekuvia)
http://youtu.be/jaTTVh525p0 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.