Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin pienikokoisen ja tuhdilla äänentoistolla varustetun stereokaiutinjärjestelmän. Lisäksi erillisen bluetooth-audiosovittimen avulla kaiuttimista saa tehtyä helposti langattomat.Z213_2Logitech Multimedia Speakers Z213 on kahdesta satelliittikaiuttimesta ja erillisestä bassokaiuttimesta koostuva kaiutinpaketti. Pienen kokonsa ansiosta se sopii erinomaisesti työpöytäkäyttöön tai vaikkapa olohuoneen äänentoistojärjestelmäksi. Tilaa säästävä kaiutinratkaisu tuo kirkkaan erottelukyvyn ja jämerän bassotoiston niin peleihin, elokuviin kuin musiikkiinkin.

Bassokaiuttimessa on alaspäin suunnattu neljän tuuman kaiutinelementti. Tämän ansiosta matalat taajuudet toistuvat jykevästi niin musiikinkuuntelussa kuin peli- ja elokuvaääniä toistettaessa. Kaiutinjärjestelmän langallisella ohjainyksikössä on äänenvoimakkuudensäädin ja virtakytkin. Lisäksi bassokaiuttimessa on erillinen säädin basson voimakkuudelle. Halutessaan langalliseen ohjaimeen voidaan liittää myös 3,5 millimetrin liitännällä varustetut kuulokkeet.

Logitech Z213 on yhteensopiva useiden eri äänentoistolaitteiden kanssa sen 3,5 millimetrin audioliitäntänsä ansiosta. Myös Logitech Bluetooth Audio Adapter on yhteensopiva Logitech Z213:n kanssa.

Logitech Bluetooth Audio Adapter
Älypuhelimet, tablettilaitteet ja monet muut kannettavat laitteet hyödyntävät langattomia bluetooth-yhteyksiä. Suurin osa kaiuttimista ei kuitenkaan sisällä minkäänlaista bluetooth-vastaanotinta. Logitech Bluetooth Audio Adapter tekee lähes mistä tahansa kaiuttimista bluetooth-yhteydellä toimivan. Se toimii myös yhdessä kotiäänentoistoon sopivien viritinvahvistimien kanssa.

Logitech Bluetooth Audio Adapteriin voidaan liittää yhtäaikaisesti kaksi eri bluetooth-laitetta. Ääntä voidaan lähettää kummasta tahansa äänilähteestä ja toistettavaa laitetta voidaan vaihtaa pelkällä napinpainalluksella. Automaattisen bluetooth-parittamisen ansiosta sovitin ottaa yhteyttä automaattisesti aiemmin käytössä olleisiin bluetooth-laitteisiin.

Bluetooth-sovittimen käyttö on helppoa. Sovitin liitetään kaiuttimiin tai vahvistimeen joko RCA-kaapelilla tai 3,5 millimetrin audiokaapelilla. Tablettilaitteella, älypuhelimella tai muulla bluetooth-tekniikalla toimivalla laitteella otetaan yhteys sovittimeen ja äänentoisto voi alkaa. Logitechin teknologian ansiosta äänenlaatu säilyy korkeatasoisena bluetooth-yhteyden kautta musiikkia kuunneltaessa. Sovittimen enimmäisetäisyys bluetooth-yhteydellä on noin 15 metriä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Multimedia Speakers Z213 tulee saataville kesäkuun aikana 29 euron suositushintaan. Logitech Bluetooth Audio Adapterin suositushinta on 39 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/speakers-audio
http://bit.ly/1qbtK9y (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.