Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin anodisoidusta alumiinista valmistetun pelinäppäimistön. Sen muita huippuominaisuuksia ovat mekaaniset kytkimet, taustavalaistus ja usb-läpivienti.

Logitech G413 on mekaaninen pelinäppäimistö, joka on suunniteltu tarkkuus ja suorituskyky etusijalla. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty saumattomasti tasapainoinen ja moderni muotoilu, jota tukee anodisoidusta alumiinista valmistettu kansiosa.

”Käytimme valtavasti aikaa tämän näppäimistön muotoiluun ja suunnitteluun, jotta voisimme tarjota suorituskykyä, hyvät ominaisuudet ja edullisen hinnan”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Loimme näppäimistön, jossa yhdistyvät usb-läpivienti, taustavalaistus ja metallikansi. Uskomme, että tässä on täydellinen tasapaino ominaisuuksien, muotoilun ja hinnan suhteen.”

Näyttävä muotoilu kätkee sisuksiinsa Logitechin omat mekaaniset Romer G -kytkimet, jotka takaavat välittömän ja tarkan vasteen näppäimiä painettaessa. Romer G -kytkinten erikoisuutena on vain 1,5 millimetrin painallusväli sekä äärimmäinen kestävyys. Lyhyen painallusvälin ansiosta Romer G takaa jopa 25 prosenttia nopeamman vasteen tyypillisiin mekaanisiin kytkimiin verrattuna.

Logitech G413 on varustettu myös taustavalaistuilla näppäimillä. Näin pelinäppäimistön käyttö onnistuu myös hämärässä tai pimeässä helposti. Usb-läpiviennin ansiosta pelinäppäimistöön voidaan helposti liittää mikä tahansa usb-liitännällä varustettu laite, jolloin tietokoneelta säästetään yksi liitäntä muuhun käyttöön.

Erillisillä medianäppäimillä voidaan helposti aloittaa tai pysäyttää musiikintoisto, säätää äänenvoimakkuutta tai valita taustavalaistuksen asetuksia. Makropainikkeisiin voidaan puolestaan tallentaa erilaisia pelimakroja eli useita toimintoja ketjuksi vain yhdellä painalluksella.

Harjattu lentokonetason alumiinin ja magnesiumin seos on sekä tyylikäs että kestävä materiaali. Tämän ansiosta näppäimistö on kevyt ja näyttävä. Anodisoinnin ansiosta materiaali kestää myös korroosion.

Pelinäppäimistö tulee saataville kahtena eri värivaihtoehtona. Näitä ovat tummanpuhuva Logitech G413 Carbon punaisella taustavalaistuksella sekä vaaleampi Logitech G413 Silver ikonisella valkoisella taustavalaistuksella.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G413 -pelinäppäimistö tulee myyntiin huhtikuun aikana 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g413-mechanical-gaming-keyboard
http://bit.ly/2okcnYI (tuotekuvia)
https://youtu.be/wQuIyIrJEjU (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.