Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti pienikokoisen pelinäppäimistön. Korkeatasoiset mekaaniset kytkimet, älykäs taustavalaistus ja tuki älypuhelimille tekevät pelinäppäimistöstä ihanteellisen valinnan verkkopeleihin.

G410 BOB Glow

Twiittaa klikkaamalla (kysyy vielä vahvistuksen):
” @LogitechG julkaisi mekaanisen pelinäppäimistön. #GameWithPassion #WinWithScience
Lisätietoja: http://gaming.logitech.com”

Logitech G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard on äärimmäisen kevytrakenteinen mekaaninen pelinäppäimistö. Se on suunniteltu ensisijaisesti pelaamista varten ja sen perustana toimivat Logitechin erinomaiset Romer-G-kytkimet. Pienikokoisessa näppäimistössä ei ole lainkaan erillistä numeronäppäimistöä, mikä tekeekin siitä oivallisen ratkaisun esimerkiksi pelitapahtumiin.

Erikoisuutena Logitech G410 -pelinäppäimistössä on tuki älypuhelimille, jotka voidaan valjastaa erilliseksi näytöksi esimerkiksi pelattavan pelin tietojen näyttämiseen. Lisäksi näppäimistön älykäs taustavalaistus voidaan räätälöidä täysin omien käyttötarpeiden mukaisesti.

”Olemme tehneet läheistä yhteistyötä kaikenikäisten pelaajien ja tukemiemme elektronisen urheilun joukkueiden kanssa. Lopputuloksena syntyi pelinäppäimistö, joka on kestävä, äärimmäisen kevyt ja miellyttävä käyttää”, kommentoi Logitechin pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”G410 Atlas Spectrum on juuri sellainen näppäimistö, jollaista meiltä on toivottu. Se on kevyt ja helppo ottaa mukaan eri tapahtumiin. Sen kompaktin koon ansiosta hiirenkäytölle jää lisätilaa.”

Pelinäppäimistön ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet kestävät käytössä jopa 70 miljoonaa painallusta. Se on peräti 40 prosenttia kilpailijoita enemmän! Kytkimien kosketusväli on vain 1,5 millimetriä, joka takaa jopa 25 prosenttia nopeammat painallukset. Tämä puolestaan näkyy peleissä entistä nopeampana reaktioaikana.

Logitech G410 -pelinäppäimistössä on kaikki tarvittavat pika- ja makronäppäimet. Pienen koon ansiosta se sopii erinomaisesti mukaan otettavaksi. Kapeampi muotoilu jättää myös enemmän hiirelle tilaa. Erityisesti alhaisen DPI-asetusten peleissä tästä on selvää hyötyä.

Pelinäppäimistön jokainen painike on varusteltu yksilöllisellä valaistuksella. Jokaisen painikkeen väri voidaan määrittää jopa 16,8 miljoonan värin paletista. Eri painikkeet voidaan valaista halutulla värillä esimerkiksi pelissä käytettävän loitsun tai aseen mukaisesti. Vaihtoehtoisesti valaistus voidaan valita vaikkapa käytettävän profiilin, halutun tunnelman tai pelikohtaisen toimivuuden perusteella.

Logitech G410 Atlas Spectrum hyödyntää Logitechin ainutlaatuista Arx Control -sovellusta, joka kytkeytyy näppäimistön käyttämään Logitech Gaming Software -ohjelmistoon. Arx Control tekee älypuhelimesta pelinäppäimistön lisänäytön, jolle voidaan tuoda pelin kannalta olennaisia tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan hallita tietokoneen mediatoimintoja. Näppäimistössä on myös oma teline, joka sopii useimmille iOS- ja Android-laitteille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G410 Atlas Spectrum tulee myyntiin lokakuussa 169 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-keyboards
http://bit.ly/1h3t9GG (tuotekuvia)
https://youtu.be/BebCfaXjfUg (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.
– – –