Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin yhdessä kilpapelaajien kanssa kehitetyn ja testatun Logitech G303 Daedalus Apex -pelihiiren.

G303_bluecloud

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition on kilpapelaajien palautteiden perusteella kehitetty pelihiiri. Siksi siinä on Logitechin kehittämä huipputarkka Delta Zero -sensoriteknologia ja metallisella jousimekanismilla varustetut painikkeet.

”Peliyhteisö kertoi meille selkeästi, että he haluavat G302-mallin mukaisen kevyen ja symmetrisesti muotoillun pelihiiren, jossa on G502-mallin huippusensori”, kertoo Logitechin peliosaston johtaja Ujesh Desai, ”Teimme palautteen perusteella laadukkaan pelihiiren, joka on ammattipelaajien kehittämä ja testaama. Näin voimme olla varmoja sen tarkkuudesta, mukavuudesta ja tehokkuudesta.”

”Logitech G303 Daedalus Apex tarjoaa meille selkeän edun”, sanoo Cloud9-pelitiimin Sean ’sg@res’ Gares. ”Tätä hiirtä on mukava käyttää sen keveyden ja molempiin käsiin sopivan otteen ansiosta.”

Logitech G303 sisältää pelihiirimarkkinoiden kehittyneimmän optisen sensorin, joka auttaa pelaajia voittamaan vastustajansa. Logitechin kehittämä Delta Zero -sensori tuo pelihiireen huikean tarkkuuden ja minimoi nopeuteen liittyvät tarkkuusvaihtelut, jolloin tähtääminen helpottuu. Lisäksi optisen sensorin nostoetäisyyttä ja seurantanopeutta eri alustoilla voidaan säätää. Näin saavutetaan aina paras mahdollinen vaste.

Pelihiiren säädettävä 240 ja 12 000 dpi:n välinen tarkkuus takaa sopivan herkkyyden kaikille pelaajille ja kaikkiin pelitilanteisiin. Lisäksi pelihiiri kykenee seuraamaan liikettä jopa 300 tuuman sekuntinopeudella (IPS).

Logitech G303 tuo pelaajille äärimmäistä tarkkuutta, reagointikykyä ja tehokkuutta kevyessä, kompaktissa ja kestävässä muodossa. Pelihiiren painikkeiden metallinen jousimekanismi vähentää liikettä ja parantaa siten sekä vasteaikaa että tuntumaa. Lisäksi painikkeet kestävät jopa 20 miljoonaa painallusta. Se vastaa ammattipelaajan käytössä noin kahden vuoden kestävyyttä, mikäli hiirtä käytetään pelaamiseen 10 tuntia päivässä.

Logitech G303 -pelihiiren sivuilla on tyylikäs RGB-valaistus, joka heijastaa valoa hiirimatolle. Tätä valaistusta voi säätää 16,8 miljoonan värin paletista. Haluttaessa valaistus myös sykkii ja tuo hiiren upeasti eloon.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition -pelihiiri tulee myyntiin maaliskuun aikana 69,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-mice
http://bit.ly/1KhSLgr (tuotekuvia)
http://youtu.be/XsY9dWfxcUQ (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.