Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on julkaissut uuden sukupolven langattomat pelikuulokkeet, jotka sopivat monialustapelaamiseen.

Langattomat ja värikkäät Logitech G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat käytössä äärimmäisen kevyet ja miellyttävät. Ne on suunniteltu käytettävyys, näyttävyys ja kestävä kehitys etusijalla. Samalla ne on tehty mahdollisimman monipuoliseen käyttöön, mikä korostuu kahden rinnakkaisen langattoman teknologian käytöllä. Myös hinta on ominaisuuksiin nähden äärimmäisen kilpailukykyinen.

”Valistuneet kuluttajat ja etenkin nuoret pelaajat välittävät luonnosta ja ilmastonmuutoksesta. Kuitenkin myös hinta, käytettävyys ja ominaisuudet ovat kaikki tärkeitä asioita tuotetta valitessa”, kommentoi tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Olemme suunnitelleet G435-pelikuulokkeet nämä arvot mielessämme. Ne ovat kaikkien aikojen keveimmät, edullisimmat ja ympäristöystävällisimmät langattomat pelikuulokkeemme. Niiden kanssa ei kuitenkaan ole tehty kompromisseja tyylin, monipuolisuuden, liitettävyyden tai kehittyneen tekniikan, kuten mikrofonin keilanmuodostuksen ja monialustatuen, suhteen.”

Vain 165 gramman painoiset kuulokkeet tuntuvat keveytensä ja muotoilunsa ansiosta uskomattoman huomaamattomilta. Tämä mahdollistaa kuulokkeiden käytön pitkäkestoisissa pelisessioissa ilman pään tai niskanalueen väsymistä. Joustavan sangan ansiosta Logitech G435 -pelikuulokkeet sopivat miellyttävästi lähes kaikille käyttäjille. Pelikuulokkeissa on myös toiminto turvallisen äänenvoimakkuuden käytölle, mikä rajoittaa äänentoiston 85 desibeliin niin haluttaessa. Tätä pidetään turvarajana pitkään jatkuvalle ja yhtäjaksoiselle äänentoistolle.

Logitechin ympäristöystävällisimmät langattomat pelikuulokkeet on myös sertifioitu hiilineutraaleiksi. Tämä tarkoittaa, että Logitech osallistuu korkealaatuisiin päästöhyvityksiin alentaakseen tuotteen valmistumisesta koituvia päästöjä hiilineutraalille tasolle. Lisäksi pelikuulokkeiden muoviosista vähintään 22 prosenttia on kierrätysmuovia ja pakkauksen paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Valitsemalla Logitech G435 -pelikuulokkeet käyttäjä osoittaa tukensa vastuulliselle kuluttamiselle ja kestävälle kehitykselle. Lisätietoa aiheesta löytyy Logitechin kotisivuilta osoitteessa https://www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Pelikuulokkeiden langattomassa tekniikassa yhdistyvät sekä LIGHTSPEED-teknologia että alhaisen viiveen Bluetooth-teknologia. Näin kuulokkeet voidaan liittää langattomasti tietokoneeseen, PlayStation-pelikonsoliin tai älypuhelimeen. Tietokoneeseen tai PlayStation-pelikonsoliin kuulokkeet liitetään langattomasti kuulokkeiden mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella, joka toimii huippunopeasti 2,4 gigahertsin taajuudella pelaajien tarpeita palvellen. Bluetooth-yhteyttä hyödynnetään älypuhelimeen liitettäessä, esimerkiksi mobiilipelien kanssa ja musiikkia kuunneltaessa.

Kuulokkeiden 40 millimetrin elementit toistavat ääntä vaikuttavan tarkasti, kirkkaasti ja jämerästi. Kuulokkeet ovat Discord-sertifioidut sekä Dolby Atmos- ja Windows Sonic -yhteensopivat. Kuulokkeissa on myös keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jolloin erillistä eteen taittuvaa sankamikrofonia ei tarvita. Keilanmuodostus vähentää myös taustaääniä ja vahvistaa samalla puheääntä. Näin käyttäjän puheääni kuuluu selvästi ja erottuvasti myös pelaamisen ohella keskusteluun osallistuville.

Logitech G435 -pelikuulokkeet ovat saatavana kolmena eri väriyhdistelmänä. Näitä ovat mustan ja neonkeltaisen yhdistelmä, sinisen ja vadelmanpunaisen sekoitus sekä luonnonvalkoista ja syreeninliilaa yhdistävä vaihtoehto. Värien leikkisyys tuo pirteyttä pelikuulokkeisiin ja antaa käyttäjälleen mahdollisuuden heijastaa omia mieltymyksiään näyttävällä tavalla. Kuulokekupeissa on myös sokeainkirjoitusta näkövammaisia varten, jotta kuulokkeet on helpompi ottaa käyttöön oikein päin.

Hinta ja saatavuus
Logitech G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin 79,99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-audio/g435-wireless-bluetooth-gaming-headset.981-001062.html
https://youtu.be/Sc0dVg2mnBE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh8B3QUjyEITW9szoJA?e=N8eKrv (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.