Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille pelikäyttöön tarkoitetun nopean, hiljaisen ja taustavalaistun mekaanisen näppäimistön.

g710

Pelaamisessa nopeus ja reaktioaika voivat merkitä eroa voiton ja tappion välillä. Ilmiö korostuu etenkin haastavissa moninpelimittelöissä. Huipulla menestyminen vaatii korkeatasoisia työkaluja ja juuri sellaiseen käyttöön on luotu Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard.

Logitech G710+ on mekaaninen pelinäppäimistö, jonka näppäimet reagoivat hyvin herkästi painalluksiin. Painallukset tuntuvat sormissa selvästi ja jämäkästi, toisin kuin useimmissa näppäimistöissä, joissa painallusten antama palaute on joko olematon tai hyvin vaisu.

Mekaanisen rakenteensa ansiosta Logitech G710+ on äärimmäisen nopea ja tarkka. Lisäksi 45 gramman kytkeytymispainon ja 4 millimetrin liikkumismatkan omaavat näppäimet on varusteltu vaimennusrenkailla. Niiden ansiosta Logitech G710+ ei kolise käytössä tyypillisen mekaanisen näppäimistön lailla.

Logitech G710+ on myös äärimmäisen paljon käyttöä ja kulutusta kestävä. Käyttötestien ansiosta näppäimistön painikkeille voidaan taata vähintään 50 miljoonan painalluskerran kestävyys.

Laadukkaan rakenteen lisäksi Logitech G710+ on täysin taustavalaistu valkoisella LED-valolla. Kirkkautta voidaan säätää neljällä eri voimakkuusasteella tai kytkeä pois päältä kokonaan. Lisäksi WASD- ja nuolipainikkeiden taustavalaistuksen kirkkautta voidaan säätää erikseen.

Mekaanisen rakenteen ohella toinen pelaamisen kannalta merkittävä ominaisuus näppäimistössä on ohjelmoitavuus. Näppäimistön kuusi G-painiketta voidaan määrittää toimimaan eri makroin eli toimintoketjuin. Vaihtoehtoisesti ohjelmointiin voidaan käyttää monipuolisia Lua-skriptejä, joilla voidaan tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia ja monipuolisia komentoja eri pelejä varten.

Erilaisia makrotoimintoja voidaan määritellä jopa 18 kappaletta jokaiselle pelille. Makrot voidaan määrittää joko etukäteen tai vaikka kesken pelin, niin sanotusti suoraan lennosta. Lisäksi näppäimistö ehkäisee haamupainallukset ja näppäintoimintoja voidaan toteuttaa mitä erilaisimmin yhdistelmäpainalluksin yhtäaikaisesti jopa 26 kappaletta.

Logitech G710+ on yhteensopiva Microsoft Windows 8-, Windows 7- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmien kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard tulee myyntiin joulukuun aikana 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/gaming/mice-keyboard-combos

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.