Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) esittelee uuden erityisesti pelikäyttöön suunnitellun hiiren, joka sopii mainiosti niin oikea- kuin vasenkätisillekin.

g300

Logitech Gaming Mouse G300 on todellinen pelaajan työkalu, joka tekee pelaamisesta entistä miellyttävämpää ja helpompaa. Yhdeksän ohjelmoitavaa painiketta, hiiren oma profiilimuisti ja käteen sopiva muotoilu ovat jo yksinään omiaan tekemään tästä hiirestä todellisen laatuvälineen.

Logitech Gaming Mouse G300 on myös varustettu tarkalla 2500 dpi:n optisella sensorilla, joka toimii useimpien alustojen päällä tarkasti ja herkkyydestä tinkimättä. Se myös seuraa tarkasti niin hitaita kuin nopeitakin liikkeitä.

Ohjelmoitaviin painikkeisiin on helppo viedä komentoja suoraan näppäimistöltä ja näin tehostaa pelaamista entisestään. Hiiren sisäänrakennetun muistin ansiosta siihen voidaan tallettaa jopa kolmen eri peli- tai pelaajaprofiilin tiedot. Näin omat tallennetut asetukset säilyvät mukana, vaikka hiirtä käyttäisi toisessa tietokoneessa. Erillistä asennettavaa ohjelmistoa ei tarvita.

”Logitech Gaming Mouse G300 on täydellinen valinta pelaajalle, joka arvostaa fiksuja, pelaamista helpottavia ominaisuuksia”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Tarvittiinpa sitten ohjelmoitavia makropainikkeita verkkopeleihin tai parempaa tarkkuutta räiskintäpeleihin, G300 on ihanteellinen ratkaisu.”

Hiiren ohjelmisto toimii myös G-sarjan muiden tuotteiden, kuten näppäimistöjen ja kuulokkeiden kanssa, joten yhdistelmätoimintojen virittäminen näiden kesken onnistuu helposti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Gaming Mouse G300 tulee saataville syyskuussa 39 euron kuluttajahinnalla. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/gaming/mice-keyboard-combos/devices/gaming-mouse-g300

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com