Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin uuden esitystyökalun TED Talks -puhujille ja muille esitysten pitäjille.

spotlight

Logitech Spotlight Presentation Remote vie esitystyökalujen teknologian uusille urille. Se tuo mukaan ominaisuuksia, joiden avulla puhujan itsevarmuus saa toivotun kohennuksen. Spotlightin avulla esityksen kohtia on entistä helpompi nostaa esiin hyödyntämällä korostusta ja suurennusta.

”Esitysten pitäminen on hermoja raastavaa”, kommentoi Logitechin Creativity and Productivity -osaston johtaja Marcel Stolk. ”Useimmille puhujille itsevarmuuden puute on kaikkein suurin kompastuskivi. Ihmiset hermoilevat liikaa. Logitech Spotlight -esitysohjaimen ansiosta esityksen oikeat kohdat on helpompi tuoda esille. Spotlightin avulla yleisön kiinnostus on helpompi vangita kuin perinteisellä laserosoittimella.”

Logitech Spotlightin avulla esityksen hallinta ja sisällön käsittely sujuvat vaivatta jopa 30 metrin etäisyydeltä. Edistyneen osoitintekniikan ansiosta esityksen kohtia voidaan korostaa ja suurentaa pikselin tarkkuudella. Näin yleisö voi seurata esitystä entistä tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin.

Esitysohjaimen kursorilla onnistuu myös videoiden ja linkkien avaaminen. Laserosoittimista poiketen Spotlightilla korostaminen välittyy yhtä hyvin sekä paikallaolevalle yleisölle että videokonferenssin katsojille.

Esitysohjaimen käyttöä tehostamaan on luotu oma sovelluksensa. Sillä voidaan määrittää osoittimen asetuksia, ajastettuja värinähälytyksiä ja edistyneempiä toimintoja, kuten vaikkapa äänenvoimakkuuden säätö käden eleillä. Sovellusta myös päivitetään uusin ominaisuuksin.

Esitysohjain on liitettävissä tietokoneeseen joko langattomalla usb-vastaanottimella tai Bluetooth Smart -teknologialla. Esitysohjain toimii useimpien käyttöjärjestelmien kanssa suoraan paketista ilman erillistä asentamista ja on yhteensopiva useimpien esitysohjelmistojen kanssa.

Logitech Spotlight on myös helppo ja nopea ladata. Vain minuutin latauksella virtaa riittää peräti kolmeksi esitystunniksi.

Logitechin ja TEDin yhteisenä tavoitteena on sekä vahvistaa ihmisten esiintymistaitoja että tuoda lisää itsevarmuutta puheiden ja esitysten pitäjille. Logitech Spotlight onkin esitystyökaluista TEDin valinta. Lisätietoja Logitechin ja TEDin yhteistyöstä julkistetaan tulevina kuukausina.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Spotlight Presentation Remote tulee myyntiin tammikuussa 149 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/spotlight-presentation-remote
http://bit.ly/2kfuFJg (tuotekuvia)
https://youtu.be/3Gv7NqRcnzM (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.