Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo Suomen markkinoille muusikoiden ja muiden musiikkiammattilaisten suosimat Ultimate Ears -tulppakuulokkeet.

ue700

Suomessakin on nyt mahdollista kokea musiikki samalla tavalla kuin monet maailman tunnetuimmat muusikot sen kuulevat. Jopa yli 75 prosenttia maailman tunnetuimmista muusikoista käyttää esiintyessään omille korvilleen räätälöityjä Ultimate Ears -tulppakuulokkeita. Ultimate Earsin julkaisema pitkä asiakaslista löytyy osoitteesta http://ultimateears.com/en-us/discover/clientele.

Ultimate Ears on alunperin Van Halenin ääniteknikon, Jerry Harveyn, vuonna 1995 perustama yritys. Aluksi vain räätälöityjä monitorikuulokkeita artisteille tuottanut yritys laajensi kuluttajamarkkinoille vuonna 2005 ja Logitech osti Ultimate Earsin vuonna 2008.

Ultimate Ears -tulppakuulokkeet on kehitetty ja valmistettu siten, että musiikin aito tunne välittyy suoraan korviin. Yhden, kahden tai jopa kolmen kaiutinelementin kuulokkeet toistavat kaikki äänet poikkeuksellisen puhtaasti. Monipuolinen valikoima erikokoisia korvatulppia takaa mukavan kuuntelukokemuksen ja erinomaisen äänieristyksen.

Kaikki Ultimate Ears -tulppakuulokkeet sopivat mediasoittimien, musiikkipuhelimien ja muiden 3,5 millimetrin kuulokeliitännän omaavien äänilähteiden kumppaniksi. vi-malleissa on lisäksi iPhone-yhteensopiva mikrofoni matkapuheluita varten.

Ultimate Ears tuo Suomen markkinoille laajan malliston tulppakuulokkeita, jotka sopivat kaikille käyttäjille ja joiden äänenlaatuun on panostettu yhtiön koko historian osaaminen. Ultimate Ears -tulppakuulokkeilla musiikki kuulostaa siltä kuin sen on tarkoitettukin kuulostavan.

Ultimate Ears TripleFi 10
Kaikille käyttäjille sopivien tulppakuulokkeiden huippumalli, jossa kummallekin korvalle on kolme kaiutinelementtiä ylä-, ala- ja keskitaajuuksille. Jokainen äänen kerros ja kaikki yksityiskohdat tulevat selkeästi esiin. Laulajan hengitys ja sormien liike kitaran kaulalla kuuluvat aivan kuin istuisi artistin vieressä hänen esiintyessään. Upean äänimaailman toistavien tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan kolmet erikokoiset silikonitulpat, kahdet vaahtomuovitulpat, metallinen säilytysrasia, puhdistustyökalu, jatkokaapeli ja vaimennuskaapeli.

Ultimate Ears 700
Kompaktit, ammattilaatuiset tulppakuulokkeet upean pelkistetyllä tyylillä. Kummallekin korvalle on kaksi kaiutinelementtiä – toinen ylätaajuuksille ja toinen ala- ja keskitaajuuksille. Äänieristys ehkäisee jopa 26 desibeliä taustamelusta, jolloin voi todella keskittyä musiikkiin ja kuunnella ainutlaatuisen puhdasta ääntä. Uskomattoman kevyiden (11,6 g) tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat, kahdet vaahtomuovitulpat ja säilytysrasia.

Ultimate Ears 400vi
Tyylikkäät ja kompaktit tulppakuulokkeet musiikinkuunteluun ja matkapuheluihin erinomaisella äänenlaadulla. Johdossa olevilla säätimillä voi vastata puheluihin, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa musiikkikappaleen toiseen tai keskeyttää kuuntelun. Laadukas mikrofoni takaa matkapuheluiden miellyttävyyden. Mediasoittimiin ja iPhone-puhelimiin sopivien tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat, yhdet vaahtomuovitulpat ja säilytysrasia.

Ultimate Ears 300 / 300vi
Korvan taakse taitettavilla johdoilla varustetut tulppakuulokkeet sopivat vauhdikkaaseen liikkumiseen ja urheiluun. Kuulokkeet sietävät myös hikeä ja muuta kosteutta. UE 300vi -mallin johdossa olevilla säätimillä voi vastata puheluihin, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa musiikkikappaleen toiseen tai keskeyttää kuuntelun. Laadukas mikrofoni takaa matkapuheluiden miellyttävyyden. Mediasoittimiin ja iPhone-puhelimiin (300vi) sopivien tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat ja säilytysrasia.

Ultimate Ears 200 / 200vi
Harmaana, sinisenä ja violettina saatavat tulppakuulokkeet musiikinkuunteluun ja matkapuheluihin hyvällä äänenlaadulla. UE 200vi -mallin johdossa olevilla säätimillä voi vastata puheluihin, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa musiikkikappaleen toiseen tai keskeyttää kuuntelun. Laadukas mikrofoni takaa matkapuheluiden miellyttävyyden. Mediasoittimiin ja iPhone-puhelimiin (200vi) sopivien tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat ja säilytysrasia.

Ultimate Ears 100
Viidellä eri värityksellä ja huikealla kuvituksella koristellut tulppakuulokkeet musiikinkuunteluun. Hyvin istuvat tulppakuulokkeet sopivat erinomaisesti teini-ikäisille, lapsille ja muille värikästä ilmettä hakeville musiikin ystäville. Mukavien tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan neljät erikokoiset silikonitulpat.

Räätälöidyt tulppakuulokkeet
Kuuntelijan korvan mukaan räätälöityjä Ultimate Ears -tulppakuulokkeita voi tilata suoraan valmistajan verkkokaupasta osoitteesta http://ultimateears.com/en-us/products/custom. Räätälöityjä tulppakuulokkeita varten kuuntelijan korvista on otettava valokset. Suomessa näitä valoksia tekee Orelo Oy (www.orelo.fi).

Saatavuus ja hinnoittelu
Ultimate Ears TripleFi 10, 700, 400vi, 300vi, 300, 200vi, 200 ja 100 tulevat saataville huhtikuussa 249, 149, 79, 59, 49, 39, 29 ja 19 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/earphones
http://www.facebook.com/rokkitulpat (suomalainen fanisivu)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com