Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin Logitech BRIO -verkkokameran, joka kykenee 4K- ja HDR-videotallennukseen.

brio

Logitech BRIO tarjoaa parhaan videokokemuksen, joka on työpöytäympäristössä tällä hetkellä mahdollista. Se sopii ammattilaisille, kotikäyttäjille, tubettajille ja kaikille, jotka arvostavat parasta mahdollista videokuvan laatua.

Logitech BRIO on täynnä viimeisintä tekniikkaa. Logitech RightLight 3 tarjoaa 4K-ultrateräväpiirtoisen videotarkkuuden HDR-kuvanparannuksella, viisinkertaisen digitaalisen zoomauksen ja monipuoliset valaistussäädöt. Kamera tukee myös Windows Hello -kirjautumista ja muita infrapunapohjaisia kasvontunnistussovelluksia.

”Logitech on toimittanut markkinoita hallinneita verkkokameroita jo 20 vuoden ajan. Logitech BRIO on tyylikkäästi muotoiltu verkkokamera, joka on täynnä ammattilaisia kiinnostavia uusia ominaisuuksia”, kommentoi Logitechin video-osaston johtaja Scott Wharton. ”Logitech BRIO nostaa verkkokamerat aivan uudelle tasolle käyttipä sitä ammattimaiseen videoneuvotteluun, suoratoistoon tai 4K-videotallennukseen.”

Logitech BRIO tallentaa ja suoratoistaa huipputason videota sekä näyttää upeaa videokuvaa videoneuvottelujen aikana. Kameran näkökentän voi määritellä 65, 78 tai 90 asteeseen, jolloin kamera näyttää juuri sellaista kuvaa kuin käyttäjä kulloinkin tarvitsee. Logitechin kehittämä objektiivi automaattitarkennuksella tuo videokuvaan tarkkuutta, nopeutta, sulavuutta, väritasapainoa ja yksityiskohtia.

Logitech BRIO toimii kaikkien suosittujen yrityssovellusten kanssa. Näitä ovat muun muassa Skype for Business ja Cisco-yhteensopivat sovellukset sekä Logitechin videokumppanit, kuten BlueJeans, BroadSoft, Vidyo ja Zoom.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech BRIO tulee myyntiin helmikuussa 269 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/brio
http://bit.ly/2lkVlLo (tuotekuvia)
https://youtu.be/emp5CdsXtlc (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.