Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo uudentasoista hallittavuutta useille laitteille kaikkien aikojen kehittyneimmällä langattomalla hiirellään.

MXMaster_SIDE

Logitech MX Master Wireless Mouse yhdistää huipputason muotoilun, monipuoliset toiminnot, tarkkuuden ja toimivuuden täydelliseksi ohjainlaitteeksi. Täydellisesti käteen sopiva muotoilu ja langaton teknologia sulautuvat upeaksi kokonaisuudeksi hiiressä, joka sopii myös usean eri käyttöjärjestelmän ja laitteen yhtäaikaiseen hallintaan.

”Logitech MX Master Wireless Mouse on kauniisti muotoiltu ja ominaisuuksiltaan räätälöitävä langaton hiiri. Sen tarkkuus, nopeus ja hallittavuus hakevat vertaistaan”, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs. ”MX Masterin hallintaominaisuudet ja muut kehittyneet toiminnot tekevät siitä meidän kaikkien aikojen parhaan hiiren.”

Huippusuosittujen aiempien MX-hiirien, kuten Logitech MX Revolution ja Logitech Performance MX, ylistettyyn muotoiluun perustuva Logitech MX Master Wireless Mouse tuo hiiren muotoon lisää veistoksellista ergonomiaa ja käsityönä säädettyä hallittavuutta. Hiiren muoto tukee kättä ja pitää ranteen luonnollisessa asennossa. Hiiren käyttö on sulavaa sen sopivasti sijoitetuilla näppäimillä ja vieritysrullilla.

Logitech MX Master Wireless Mouse tuo mukanaan myös uusia vieritysominaisuuksia. Hiiren päällä oleva vierityspainike reagoi dynaamisesti käyttötarpeen mukaan sekä huippunopealla vierityksellä että hitaammin ja hallitummin toimivalla porrastetulla vierityksellä. Lisäksi hiiressä on erillinen peukalolla käytettävä vierityspainike, joka sopii esimerkiksi sivuttaissuuntaiseen vieritykseen tai sivujen vaihtamiseen.

Logitech MX Master Wireless Mouse voidaan helposti liittää Windows- tai Mac-tietokoneisiin langattomasti Unifying-vastaanottimen avulla tai Bluetooth Smart -teknologiaa hyödyntäen. Lisäksi hiiri voidaan liittää yhtä aikaa jopa kolmeen eri laitteeseen, joten samalla hiirellä työskentely onnistuu vaikkapa pöytätietokoneen, kannettavan tietokoneen ja tablettilaitteen kanssa. Helpon Logitech Easy-Switch -painikkeen avulla hallittavaa laitetta voidaan vaihtaa vain yhdellä painalluksella. Hiiressä on erillinen painike, jonka avulla hiirellä voidaan toteuttaa Mac-tietokoneiden eleohjausliikkeitä. Hiiren toimintoja voidaan määrittää halutun mukaiseksi Logitech Options -ohjelmistolla.

Hiiren tarkkuudesta vastaa Logitech Darkfield Laser -sensoritekniikka, jonka ansiosta hiirtä voidaan käyttää tarkasti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla.

Ladattavalla akulla varustettu Logitech MX Master Wireless Mouse toimii täydellä latauksella jopa 40 päivää. Akku myös latautuu nopeasti, sillä päivän käyttöön riittää vain noin neljän minuutin lataus. Hiiren oma virtavalo ilmaisee akun varauksen ja lataustarpeen. Tarpeen vaatiessa hiirtä voidaan käyttää myös sitä ladattaessa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech MX Master Wireless Mouse tulee saataville huhtikuun aikana 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-master
http://bit.ly/1C4lBKn (tuotekuvia)
https://youtu.be/2F-fRqmAFLc (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.