Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on tuonut myyntiin kaksi titaanisen tehokasta pelitietokonetta eilisiltana julkaistulla NVIDIA Titan X -näytönohjaimella.

Jimms_Legendary_Short Round

”NVIDIAlla menee tällä hetkellä lujaa – syksyn ja talven GTX 900 -sarjan näytönohjaimet on otettu upeasti vastaan. Tuotamme pelitietokoneita näillä näytönohjaimilla enemmän kuin koskaan ennen. On hienoa, että saamme maailman tehokkaimman näytönohjaimen tuoreeltaan tehokoneidemme sisuksiin”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Legendary Short Round
Kompaktiin ja myrkynvihreään BitFenix Prodigy -koteloon pakattu Jimm’s Legendary Short Round perustuu huipputehokkaaseen NVIDIA GeForce GTX Titan X -näytönohjaimeen, Intelin Haswell i5 -suorittimeen, kahdeksan gigatavun DDR3-muistiin, 240 gigatavun SSD-levyyn ja yhden teratavun kiintolevyyn. Tämän paremmin huipputehokas pelitietokone ei voi olla tasapainossa tehon, ominaisuuksien ja hinnan suhteen!

Jimm’s Legendary Jones
Tyylikkääseen Phanteks Enthoo Primo -tornikoteloon pakattu ja vesijäähdytetty Jimm’s Legendary Jones sisältää peräti kaksi huipputehokasta NVIDIA GeForce GTX Titan X -näytönohjainta SLI-tilassa. Muutenkin huipputehoinen pelitietokone perustuu Intelin Haswell i7 -tehosuorittimeen, poikkeuksellisen tehokkaaseen 32 gigatavun DDR4-muistiin, 480 gigatavun SSD-levyyn ja kolmen teratavun kiintolevyyn.

NVIDIA GeForce GTX Titan X
NVIDIA GeForce GTX Titan X on kaksi kertaa nopeampi ja kaksi kertaa energiatehokkaampi kuin edellisen sukupolven Titan. Myös sen muistikapasiteetti on kaksinkertainen. Titan X mahdollistaa pelien pelaamisen kaikilla tarkkuuksilla kaikkien efektien kanssa!

NVIDIA GeForce GTX Titan X -näytönohjain perustuu NVIDIA Maxwell GM200 -grafiikkapiiriin, jossa on peräti 3 072 grafiikkaprosessoriydintä ja kahdeksan miljardia transistoria. Näytönohjaimessa on 12 gigatavua salamannopeaa GDDR5-muistia. Ne mahdollistavat huikean seitsemän teraflopsin laskentatehon. Titan X on yksinkertaisesti markkinoiden tehokkain näytönohjain!

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Legendary Short Round ja Jimm’s Legendary Jones ovat tilattavissa välittömästi 2 699 ja 5 849 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.
Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
www.jimms.fi/tuote/JIMMS-LEGEN-SHORT-ROUND
www.jimms.fi/tuote/JIMMS-LEGEN-JONES
http://bit.ly/1Fxyy22 (tuotekuvia)
http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-titan-x (taustatietoa NVIDIAlta)
https://youtu.be/7Fs8zCbaROM (NVIDIAn julkaisuvideo)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.