Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti uuden sukupolven langattoman pelihiiren.

G305

Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse hyödyntää edistynyttä langatonta LIGHTSPEED-lähetystekniikkaa ja optista HERO-anturia taatakseen äärimmäisen tarkan ja sulavan käyttökokemuksen pelatessa. LIGHTSPEED-tekniikan ansiosta pelihiiren vasteaika on jopa lyhyempi kuin monilla langallisilla hiirillä. HERO-anturin energiatehokas teknologia puolestaan kykenee jopa kymmenen kertaa tehokkaampaan suorituskykyyn edellisiin hiirisukupolviin nähden. Käytössä tämä näkyy vähäisenä virrankulutuksena tarkkuudesta tinkimättä.

”Olemme jo vuosia omistautuneet kehittämään langatonta tekniikkaa, joka peittoaa monet kilpailevat langalliset mallit”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Työmme langattoman tekniikan parissa on ollut palkitsevaa, sillä monet elektronisen urheilun ammattilaiset ovat ottaneet langattomat pelihiiret omakseen ja myös menestyneet niillä pelatessaan. Logitech G305 -hiirellä haluamme tuoda tämän huipputason tekniikan kaikkien ulottuville. Alhaisemman hinnan ansiosta siirtyminen langattoman tekniikan pariin on entistä houkuttelevampaa.”

Langattoman pelihiiren ytimenä toimiva HERO-anturi (High Efficiency Rated Optical) kykenee jopa 400 IPS:n tarkkuuksiin ja peräti 12 000 DPI:n herkkyyteen. Liikuttipa hiirtä nopeasti tai hitaasti, anturi toimii tarkasti ja häiriöttä. Säädettävyytensä ansiosta Logitech G305 sopiikin kaikenlaisiin peleihin aina nopeatempoisista MOBA-peleistä hitaampiin strategioihin tai toisaalta nopeaa reagointia vaativiin FPS-räiskintöihin.

Energiatehokkuutensa ansiosta hiiri toimii jopa 250 käyttötuntia yhdellä AA-sormiparistolla ja yhden millisekunnin vasteajalla. Logitech Gaming Software -ohjelmiston (LGS) kautta käyttöön otettavasta Endurance-tilasta riittää yhdellä AA-sormiparistolla virtaa jopa yhdeksäksi kuukaudeksi kahdeksan millisekunnin vasteajalla.

Monipuolisesta ja kehittyneestä teknologiastaan huolimatta Logitech G305 on sirorakenteinen ja kevyt pelihiiri, jolla on painoa vain 99 grammaa. Muotoilunsa ansiosta hiiri sopii myös erilaisiin pelityyleihin ja otteisiin. Logitech G305 -pelihiiri on saatavana mustana ja valkoisena.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse tulee saataville kesäkuussa 65 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/product/g305-lightspeed-wireless-gaming-mouse
bit.ly/LogitechG305 (tuotekuvat)
https://youtu.be/Qn5gvzXY5g0 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.