Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin uusia L33T Gaming -pelipöytiä.

Laadukkaista pelituoleistaan tunnettu L33T Gaming laajentaa valikoimaansa pelipöytiin. L33T Gaming Tournament ja L33T Gaming Tournament PRO ovat tukevarakenteisia pelipöytiä kätevillä lisäominaisuuksilla. Näitä ovat säädettävät tukijalat, yhdysrakenteiset led-valot ja johtojen läpiviennit.

Molemmat pöytämallit ovat tyylikkäitä hillityillä metallirakenteillaan. Näyttävä ja katu-uskottava etupaneeli puolestaan korostaa ammattimaisuutta ja kätkee johdot siististi taakseen. L33t Gaming -pöydissä on myös korotetut reunat, joiden ansiosta tavarat pysyvät siististi pöydällä lattialle putoamatta. Molemmissa pöydissä on myös tyylikäs led-valaistus, joka tuo pelaamiseen vahvan tunnelman. PRO-mallissa led-valot ovat sekä pöydän yläosassa että tukijaloissa omina nauhoinaan. Pro-mallin valoissa on myös erillinen katkaisijansa sekä mahdollisuus säätää valojen väriä.

Sekä teräsrakenteinen Tournament-malli että alumiinin ja teräksen yhdistelmästä valmistettu Tournament PRO tarjoavat järkähtämätöntä lujuutta. PRO-mallissa on lisäksi erillinen alumiinitaso pöydän etuosassa, joka toimii esimerkiksi käsinojana pelin aikana.

Korkeussäädettävät pöydät on varustettu molemmissa takakulmissa olevilla johtojen läpivienneillä. Näin sekä näppäimistön ja hiiren että näytön johdot saadaan hienovaraisesti piiloon pois pöydältä tilaa viemästä. Näin arvokas pöytätila voidaan pyhittää itse pelaamiselle ja sen apuvälineille.

Hinta ja saatavuus
L33T Gaming Tournament ja L33T Gaming Tournament PRO ovat saatavana 199 ja 349 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AL33T%3AL33T%2520Gaming%24
www.l33t-gaming.com
http://bit.ly/2LENGCd (kuvia)

L33T
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T-GAMING kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T-GAMING suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

“Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.