PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 9 -rallipeli julkaistaan syyskuussa. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 9 on yksi ensimmäisistä pelijulkaisuista, joka julkaistaan myös seuraavan sukupolven pelikonsoleille.

Suositulle WRC 8 -rallipelille jatkoa tuova WRC 9 tuo mukanaan paljon tuttuja ominaisuuksia sekä tukkukaupalla uudistuksia. Syksyllä 2019 julkaistun WRC 8 -pelin urapelitila sai suitsutusta sen erinomaisesta urapelitilasta. WRC 9 laajentaa hyväksi todettua pelimuotoa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Lisäksi pelissä on entistä vahvempi sidos tosielämän rallitapahtumiin.

Rallipeli laajentaa sisältöään tuomalla mukanaan ikonisen Safari-rallin, mutkittelevia ratoja sisältävän Japanin-rallin ja kauniiden maisemien täplittämän Uuden-Seelannin rallin.

Uusittujen ratojen ja entistä monipuolisempien rallien lisäksi ajoneuvojen ajofysiikkaan ja realismiin on kehitetty entistä suurempaa huomiota. Autojen jousitus, iskunvaimennus, jarrut ja massan vaikutus on huomioitu entistä tarkemmin ja realistisemmin. Näin auton käyttäytyminen erilaisilla ajopinnoilla ja keleillä vaihtelee aiempaa yksityiskohtaisemmin. Samalla autojen ääniin on tuotu entistä enemmän syvyyttä.

WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

WRC 9 -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HCDtn8ViQAk.

WRC 9 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 3. syyskuuta 2020. Pelin Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoliversioiden julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin. Tämänvuotisen WRC 9 -rallipelin lisäksi pelijulkaisija NACON ja KT Racing -pelistudio ovat sopineet myös WRC 10- ja WRC 11 -pelien kehittämisestä ja julkaisusta vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.