FSKids_ColoringBook

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator Kids ilmestyy 26. maaliskuuta ja nyt söpöilevä pelivideo näyttää miten sitä pelataan.

Farming Simulator -pelisarja on viihdyttänyt miljoonia pelaajia rentouttavalla ja verkkaisella tyylillään. Pelisarjan monipuolisuus ja syvällinen tapa simuloida maanviljelyä, metsänhoitoa ja maataloutta eläimineen ja kasveineen on kuitenkin pienille pelaajille liian vaikeaa, vaikka itse aihepiiri kiinnostava ja sopiva olisikin.

Farming Simulator Kids on pelijulkaisija GIANTS Softwaren ja maatalousmerkki John Deeren yhteistyössä toteuttama maanviljelypeli, joka on tehty lapsiystävällisellä tavalla. Peli ei vaadi lukutaitoa tai monimutkaisten syy- ja seuraussuhteiden ymmärtämistä, jonka ansiosta peli sopii nuoremmillekin pelaajille.

Pelimaailma eläimineen, hahmoineen ja traktoreineen on toteutettu värikkäällä ja söpöllä grafiikalla. Äänimaailma ja efektit tukevat pelimaailman lapsenmielistä otetta ja tarjoavat näin turvallisen ja hauskan tavan tutustua maatalouden ihmeisiin. Pelaaja pääsee istuttamaan kasveja, hoitamaan peltoja, lypsämään lehmiä ja ajamaan traktorilla.

Mukana on paljon erilaista tekemistä, joka auttaa paremmin ymmärtämään maanviljelyn ja eläintenhoidon perusperiaatteita. Monet erilaiset minipelit tekevät pelistä hauskan ja viihdyttävän kokemuksen, josta riittää iloa lukemattomiksi tunneiksi.

Nintendo Switch -pelikonsolille julkaistavan pelin mukana tulee 12-sivuinen värityskirja. Sen teemana ovat traktorit, tilan eläimet ja myös osa pelissä nähtävistä hahmoista.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/oCuH7fvH830.

Farming Simulator Kids julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 26. maaliskuuta. Pelin PEGI-ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicNdLqa6Wnr9e4v3eQ?e=730rwj (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.