Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group edustaa SMS Audion langattomia urheilukuulokkeita, jotka tuovat liikunnan vapauden musiikin kuunteluun.

smssportwireless

Joulu on herkuttelun aikaa. Suussa sulava kinkku, laatikkoruoat sekä monet muut perinneruoat ja jouluherkut kuuluvat useimpien joulunviettoon. Joulukuun kiireet ja herkuttelu ovat kuitenkin omiaan keräämään ylimääräisiä kiloja vyötärönseudulle.

Uusi vuosi on hyvä syy aloittaa uusi liikunnallinen harrastus tai palata vanhan rakkaan liikuntamuodon pariin. Olipa sitten kyse millaisesta liikkumisesta tahansa, musiikki sopii oivallisesti menoa rytmittämään. Treenin ohessa hyvää musiikkia kuunnellessa joulukilot karisevat kuin itsekseen.

Kuntoilu janoaa liikkumisen vapautta! Kiivaassa treenissä ylimääräiset johdot ovat usein tiellä ja ne häiritsevät tehtäviä harjoituksia. SMS Audion langattomat urheilukuulokkeet ovat oivallinen ratkaisu liikuntamuotoon katsomatta.

SMS Audio Wireless Sport -kuulokkeita on saatavana sekä korvien päälle asetettavina sankakuulokkeina että korvakäytävään laitettavina tulppakuulokkeina. Bluetooth-tekniikan ansiosta kummatkin kuulokemallit soveltuvat liikkumiseen erinomaisesti ja toistavat musiikkia täysin langattomasti.

Molemmat mallit ovat IPX4-standardin mukaisesti suojattuja eli ne kestävät pölyä, kosteutta ja hikoilua. Kummastakin kuulokemallista löytyvät painikkeet äänenvoimakkuudelle, kappaleiden valinnalle, toistolle ja pysäytykselle. Lisäksi kuulokkeissa on mikrofoni puheluita varten. Molempia malleja on saatavana viitenä eri värinä, joita ovat sininen, pinkki, keltainen, oranssi ja musta.

SMS Audio On-Ear Wireless Sport -sankakuulokkeet soveltuvat lähes kaikenlaiseen liikuntaan äänenlaadusta tinkimättä. Vankkarakenteiset ja kumipinnoitteiset OvalFit-kuulokeosat tuntuvat päässä mukavilta. Lisäksi ne voidaan päällystää mukana tulevilla vesipesun kestävillä kuulokesuojilla. Ladattavat kuulokkeet toimivat täydellä varauksella jopa 12 tuntia. Kuulokkeiden mukana toimitetaan suojapussi, johon mahtuvat kuulokkeiden lisäksi myös kuulokesuojat.

SMS Audio In-Ear Wireless Sport -tulppakuulokkeet ovat kevyempi vaihtoehto musiikinkuunteluun. Kätevän korvakoukun ansiosta kuulokkeet pysyvät päässä myös kovassa liikkeessä. Silikonipäällyste puolestaan takaa mukavuuden korvien sisällä. Yhdellä latauksella virtaa riittää kahdeksaksi tunniksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
SMS Audio On-Ear Wireless Sport ja SMS Audio In-Ear Wireless Sport ovat myynnissä 214 ja 139 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3ASMSaudio%3ASMSaudio%24
www.smsaudioeuro.com
http://bit.ly/1NB5KGJ (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

SMS Audio, LLC
SMS Audio on korkeatasoisten kuulokkeiden ja lisälaitteiden valmistaja, joka on omistautunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset kuuntelevat musiikkia. SMS Audio yhdistää tuotteissaan teknologiaa, toiminallisuutta ja tyyliä taatakseen mahdollisimman hyvän äänentoiston missä ikinä musiikkia kuunnellaankin. SMS Audion ammattitason studioäänentoistoa tarjoavat tuotteet käsittävät STREET by 50- ja SYNC by 50 -tuoteperheet. SMS Audion valikoimiin kuuluvat korkealaatuiset kuulokkeet, tulppakuulokkeet sekä erilaiset lisävarusteet, jotka vastaavat vaativan kuluttajaryhmän tarpeisiin. Lisätietoja osoitteessa www.SMSAudio.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.